Sommern lenge leve

De siste dagene har virkelig minnet meg på hvor vanvittig glad jeg er i sommeren! Disse dagene har vært helt ville her i London, med gradestokken langt over 20-tallet. Jeg hadde tidenes helg, med litt for mye kos og hygge sett i lys av at jeg skal levere ett prosjekt om 20 dager. Det er altfor deilig ute til å sitte inne med mac og indesign, og alt jeg vil er å vandre gatelangs med bare bein.

Men skitt la gå, jeg prøver å tenke som så at så lenge jeg lærer noe, så får det stå til! Jeg har en liten djevel av en perfeksjonist inni meg som alltid gjør meg mer stresset enn det jeg har godt av, og denne gangen har jeg faktisk klart å holde den i sjakk. Jeg klarer å nyte livet, dag for dag, og ikke la higet etter å gjøre det så forbanna perfekt hver gang ta over. Det er viktig å ikke glemme læringskurven – for den har vært høy siste året (om jeg så skal si det sjæl)! Og uansett hvordan dette siste prosjektet mitt går, så kommer jeg ut av dette med så mye bra, at jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte engang!

Nyt uken – det skal jeg!

Kjole; ZARA – Sko; GUCCI – Veske; Simon Miller