Endelig er det varmere i luften, og våren er i full gang i Los Angeles. Det er ørlite varmere her enn i Norge på denne årstiden, men faktisk stort sett det samme. Det er deilig å være tilbake i denne byen, og catche opp med gamle kjente.

Noe jeg elsker med LA, er at man kan kle seg som man vil og være seg selv på alle mulige måter, uten å bli dømt opp og ned i mente. Byen kryr av kreative mennesker innen mote, skuespill og kunst, og jeg møter alltid så mange kule mennesker når jeg er her. Det er veldig gøy å bli inspirert av andre kreative skjeler!

Mange mener at LA er tidenes mest overfladiske by – sammen med Miami. Det stemmer nok til en viss grad, men det finnes alltid unntak, og man må også være åpen for at folk er annerledes enn seg selv. Jeg føler at man tiltrekker den energien man gir ut til andre mennesker, og de fleste menneskene jeg har i livet mitt her er solide og snille folk.

Amerikansk kultur er uansett annerledes enn hva vi er vant til i Norge. I forhold til nordmenn er amerikanere mye mer åpne og utadvendte. Janteloven eksisterer heller ikke i USA, og du får faktisk lov til å si at du er god i noe uten at du blir sett på som “høy på pæra”. Så er det nok også noen amerikanere som drar den litt langt igjen, de er ikke bare gode i noe, men de legger litt ekstra på for å imponere alle rundt seg. Disse menneskene kaller jeg for “talkers”. De snakker mye om penger, biler, eiendommer osv. – i håp om at jentene rundt skal bli betatt. Og det er selvsagt alltid noen som biter på agnet. Der er nok vi norske jenter litt vanskeligere å imponere. Jeg prøver uanset å ikke dømme noen på forhånd.

Alle er ikke som meg, og det er helt ok. Vi har alle vokst opp i forskjellige kulturer, med forskjellig type foreldre, med forskjellig oppdragelse. Det viktigste er vel å gi hverandre gjensidig respekt. Jeg føler i alle fall at jeg også har mye å lære av dem som tenker annerledes enn meg selv, og hvis man er åpen for det er det utrolig hvor mange kule mennesker man kan møte og hvor mange interessante samtaler man kan skape med vilt fremmede.

Jeg har hatt noen utrolig innholdsrike dager i Los Angeles, møtt interessante mennesker og fått noen nye spennende kontakter. Jeg har blant annet spist middag med Leonardo Dicaprio og noen andre skuespillere. Bransjen er sykt liten her, selv om LA er en stor by. Jeg er ganske dårlig med å kjenne igjen, kjendiser, men det er nok like greit i en by som LA.

I morgen har jeg en dagsjobb i Las Vegas, og det gleder jeg meg til, for jeg har aldri vært der før. Jeg rekker neppe å se så mye i om at jeg jobber og sikkert er utslitt når dagen er omme. Men jeg får i alle fall haket det av på listen!

Håper alle har hatt en nydelig helg, jeg hører rykter om nydelig vær og fuglekvitter hjemme i Norge.

X, Eline

Nobu Malibu
Utsikten over LA fra Beverly Hills Leos hus
Soho House Weho
Runyon Canyon
Nobu Malibu
Avra Beverly Hills
Culver City grafitti
Friday chin chin w friends
Bidragsyter

Eline Syrdalen er en international model, født og oppvokst i Oslo, Norge. Hun bor for tiden i NYC. Hun er signert med MC2 i NYC, LA Models i Los Angeles og CGM i Miami. Moder byrået hennes er MGM models i Hamburg, Tyskland. I Oslo, Norge er hun nå signert med Heartbreak Management. Hun begynte å jobbe som modell når hun var 17 og ble oppdaget av Team Models i hjembyen Oslo. Etter hun booket sin første kampanje for L'Oreal Paris som 19 åring, har hun siden reist verden rundt. Hun har jobbet for kunder store som Guess, Brides Magazine, Zara, Van Cleef, Victor & Rolf, Zalando, L'Oreal og Otto group i Tyskland. I 2017 var hun å se i den am Arikanske såpeooperaen, ¨The Bold and the beautiful¨, også kjent som ¨Glamour¨ i Norge på den Amerikanske TV kanalen CBS. Eline Syrdalen is an international model, born and raised in Oslo, Norway. She is currently living in NYC after she got her O1 Visa for USA in 2016. She is signed with MC2 in NYC, LA models for runway and print in Los Angeles and CGM in Miami. She started modeling at the age of 17 when Team Models discovered her in her hometown Oslo. Her Mother agency is MGM models in Hamburg, Germany. In Oslo, Norway she is now represented by Heartbreak Management. After landing her first campaign for L'Oreal Paris in an age of 19, she have since have been traveling the world. She has been working with clients like Guess, Brides Magazine, Zara, Van Cleef, Victor & Rolf, Zalando, L'Oreal and Otto Group. In 2017 she attended tree episodes of the American soap opera ¨The Bold and The Beautiful¨ on the American TV channel CBS.

Skriv en kommentar