Spennende møter i LA

Processed with VSCO with av4 preset

Endelig er det varmere i luften, og våren er i full gang i Los Angeles. Det er ørlite varmere her enn i Norge på denne årstiden, men faktisk stort sett det samme. Det er deilig å være tilbake i denne byen, og catche opp med gamle kjente.

Noe jeg elsker med LA, er at man kan kle seg som man vil og være seg selv på alle mulige måter, uten å bli dømt opp og ned i mente. Byen kryr av kreative mennesker innen mote, skuespill og kunst, og jeg møter alltid så mange kule mennesker når jeg er her. Det er veldig gøy å bli inspirert av andre kreative skjeler!

Mange mener at LA er tidenes mest overfladiske by – sammen med Miami. Det stemmer nok til en viss grad, men det finnes alltid unntak, og man må også være åpen for at folk er annerledes enn seg selv. Jeg føler at man tiltrekker den energien man gir ut til andre mennesker, og de fleste menneskene jeg har i livet mitt her er solide og snille folk.

Amerikansk kultur er uansett annerledes enn hva vi er vant til i Norge. I forhold til nordmenn er amerikanere mye mer åpne og utadvendte. Janteloven eksisterer heller ikke i USA, og du får faktisk lov til å si at du er god i noe uten at du blir sett på som «høy på pæra». Så er det nok også noen amerikanere som drar den litt langt igjen, de er ikke bare gode i noe, men de legger litt ekstra på for å imponere alle rundt seg. Disse menneskene kaller jeg for «talkers». De snakker mye om penger, biler, eiendommer osv. – i håp om at jentene rundt skal bli betatt. Og det er selvsagt alltid noen som biter på agnet. Der er nok vi norske jenter litt vanskeligere å imponere. Jeg prøver uanset å ikke dømme noen på forhånd.

Alle er ikke som meg, og det er helt ok. Vi har alle vokst opp i forskjellige kulturer, med forskjellig type foreldre, med forskjellig oppdragelse. Det viktigste er vel å gi hverandre gjensidig respekt. Jeg føler i alle fall at jeg også har mye å lære av dem som tenker annerledes enn meg selv, og hvis man er åpen for det er det utrolig hvor mange kule mennesker man kan møte og hvor mange interessante samtaler man kan skape med vilt fremmede.

Jeg har hatt noen utrolig innholdsrike dager i Los Angeles, møtt interessante mennesker og fått noen nye spennende kontakter. Jeg har blant annet spist middag med Leonardo Dicaprio og noen andre skuespillere. Bransjen er sykt liten her, selv om LA er en stor by. Jeg er ganske dårlig med å kjenne igjen, kjendiser, men det er nok like greit i en by som LA.

I morgen har jeg en dagsjobb i Las Vegas, og det gleder jeg meg til, for jeg har aldri vært der før. Jeg rekker neppe å se så mye i om at jeg jobber og sikkert er utslitt når dagen er omme. Men jeg får i alle fall haket det av på listen!

Håper alle har hatt en nydelig helg, jeg hører rykter om nydelig vær og fuglekvitter hjemme i Norge.

X, Eline

Nobu Malibu
Utsikten over LA fra Beverly Hills Leos hus
Soho House Weho
Runyon Canyon
Nobu Malibu
Avra Beverly Hills
Culver City grafitti
Friday chin chin w friends