Hjemme i London

Vi vente snuten hjemover mandag kveld, etter 11 dager i paradis. Gud som vi koste oss i Tulum! Dagen ble nytt fra tidlig om morgenen til sen kveld. Om morgenen gjorde jeg yoga på hotellet, noe som var utrolig deilig og helt topp. Ellers opplevde vi Tulum fra alle mulig vinkler. Vi badet i grotter, spiste lunsj på hemmelige lokale restauranter, spiste MASSE taco, latet oss på solsengen, og hadde det rett og slett bare som plommen i egget.

Nå er vi hjemme igjen i London med fullaladede batterier. Det er utrolig deilig å komme hjem til stor sol og 30 grader! Jeg gleder meg til å få roen her hjemme, og til å komme over jetlagen, den sitter skikkelig i altså!

Neste uke går turen til Oslo for å se familie, venner og ikke minst feire 17. mai. Woop woop, som jeg gleder meg! Jeg pleier nesten å glede meg mer til 17.mai enn til min egen bursdag. Jeg elsker hvordan alle er så glad og gode med hverandre den dagen.

Hvor fine er ikke disse hellene fra Zara!? Jeg har siktet på et lignende par fra ‘The Attico’, men klarer ikke rettferdiggjøre det for lommeboken, så da ble jeg i ekstase da jeg fant disse lignende på zara. Og de er til og med helt magiske å gå i. Det liker vi!!

Speak soon bby’s! Xxx Rikke

å