Rosévin til 17. maibuffeten

Venter du gjester på nasjonaldagen og skal lage en klassisk 17. mai-buffet, er rosévin et godt valgt.

Den tiden da rosévin bare passet for varme sommerdager, er definitivt over. Nå drikkes rosevin året rundt. Rosévin blir stadig mer populært i Norge. Hittil i år har rosévin økt med hele 15%*, mens hvitvin kun har økt med 2,6% og rødvin holder seg stabilt.

Rosévin kan serveres til en rekke ulike retter, og er derfor perfekt til buffétbordet.

Viña Maipo Rosé passer like godt til varme som kalde retter, til lyst kjøtt, kylling og fisk og gjerne til salater og oster. Den er også nydelig som aperitiff eller terrassevin, gjerne med friske jordbær til. Vinen smaker forfriskende, og har duft av blomster og friske røde bær. Smaken er preget av nektariner, rød grapefrukt og litt urter. Ung, frisk og fruktig med en behagelig mineralsk ettersmak. Polnummer 7344306.