Ta vare på minnene

Jeg tror jeg har knukket koden, og funnet den fineste gaven man kan gi.  En personlig, forseggjort og minnerik gave. Denne gaven gleder jeg meg til å gi til Olivia!

    Jeg er en person som har over 20 000 bilder på telefonen til en hver tid. Jeg er nok hakket yrkesskadet, men jeg knipser bilder hele tiden – av familien, på reise og i sosiale settinger. Kameraene på telefonen er så bra om dagen at det er sjeldnere og sjeldnere jeg tar med ordentlig kamera. Fra tid til annen går jeg gjennom bildebiblioteket, men det er som oftest når jeg skal lete etter et bilde for å vise det til andre. Jeg er alt for dårlig til å bruke bildene mine til noe, og til å fremkalle de.

Vi er inne i en tid der de fleste bilder lagres digitalt, men jeg må innrømme at jeg fortsatt elsker å sitte og bla gjennom gamle fotobøker jeg lagde da jeg var yngre. Jeg husker hvor flink jeg var på den tiden, selv om jeg kun hadde 24 sjanser på å ta et greit bilde. Det var alltid like spennende å se resultatet, og å hente ut de fremkalte bildene. Jeg lagde album etter album. Både av de dårlige og de gode bildene. De gamle albumene gir meg fortsatt mye glede, vekker gode minner og jeg lever meg tilbake og inn i øyeblikkene.

Nå har jeg ikke tiden dessverre, men det er derfor det er så genialt med fotoknudsen sin nye app. Alle de fine minnene og bildene må jeg ta vare på. Jeg har alltid tenkt at det er viktig at både jeg og barna har noe å se tilbake på. Tiden flyr alt for fort, og barna blir store før jeg vet ordet av det.

Jeg har vært fast kunde av Fotoknudsen i mange år, og fremkaller alltid bildene mine der. Det er alltid hyggelig å ramme inn bilder til hjemmet eller å gi bort noen til familien. Til jul lager jeg julekort og kalendere til familien.

Jeg fikk høre om Fotoknudsen sin fotobok. Å ha bilder i en fotobok er en fantastisk måte å ta vare på øyeblikk og gode opplevelser. Det er utrolig enkelt, og ikke minst morsomt å lage sin egen fotobok. Enten det er fra en ferie, en festlig anledning, et bryllup eller som en gave til andre. Det var her jeg tenkte at jeg skulle lage en liten ekstragave til Olivia da hun fylte fem år. Hun synes det er ekstremt stas å se bilder av seg selv da hun var liten, og det er et fantastisk fint minne å se tilbake til når hun blir eldre.

Fremover kommer jeg til å ha det som  mål for meg selv å lage minst en fotobok i året til familien, både av større begivenheter men også av hverdagsøyeblikk.

Jeg lastet ned APPEN, som er superhendig og enkel å bruke. Bildene plukkes direkte fra bildebiblioteket på mobilen og lastes opp. De lagres trygt i minnebanken til fotoknudsen, og man kan enkelt lage sin egen fotobok. Boken kan lages i mange ulike størrelser og formater, og kan tilpasses akkurat slik du selv ønsker. Den kan fungere både som et fotoalbum med bilder og minner fra familiens ferie, eller som en bildebok der du har samlet dine fineste øyeblikk. Det tok meg mindre enn en halvtime før jeg hadde en fiks ferdig bok.

Jeg har fått muligheten til å gi dere et fantastisk tilbud på å lage deres egen fotobok på Fotoknudsen. Sjekk det ut HER. Oppgi rabattkode LINEBOK.