Alt er en miks

Her om dagen spurte en venninne meg om hva som var stil for meg, hva det hele betydde, og hva som trigger min måte å kle meg på. For meg handler stil om å mikse. Mikse dyrt med billig, og gammelt med nytt. Jeg ender svært ofte opp med en kjole eller topp som har ligget i skapet i årevis. Jeg har mange slagere som aldri blir feil – og for meg er det viktig.

Stil for meg er ikke trender. Trender kommer og går, men stilen din består. Jeg er ikke så opptatt av trend, rett og slett. Ja, det er gøy å kjøpe en og annen ting, men som regel er det ikke der jeg havner. Jeg blir utrolig inspirert av bilder – gamle som nye, og er her jeg henter all inspirasjon. Pinterest og Instagram, HELLO!

Når det er sagt, elsker jeg følelsen av å gjøre kupp – plagg i gode kvaliteter som ikke koster skjorta, kombinert med tilbehør man kanskje har investert litt mer i. Helt prima! Det gjør det hele litt mer interessant! Jeg er dessverre av den sorten som går lei litt fort, og har derfor blitt litt av en racer på å finne gode deals i ulike kjedebutikker. I tillegg er sider som Tise, Finn og Vestiaire Collective (Her fant jeg vesken jeg har på bildet – helt ny – mye bedre pris) genialt for både å selge videre, og finne skjulte skatter. Det er en prosess for meg, og jeg elsker det. Det er gøy å mikse, det er gøy å lete, og jeg tror det er sånn du finner din egen greie.

Stil har ingen regler, og det er bare du som bestemmer hva som er deg. Personlig kan jeg være så mangt. Jeg er ikke spesielt crazy til daglig, men jeg kliner til i blant, og det er gøy! Det hele kommer an på dag, tid, humør og sted. Det skal sies at jeg er allergisk mot å føle meg damete, eller for cute. Men utenom det; I’m all in.

GOD Mandag!

Kjole; ZARA – Sko; Gucci – Solbriller; CHIMI Eyewear