I statene finner du selfie-sticks i nesten hver eneste butikk på hvert gatehjørne. Carrera Coffee gjør business ut av Kardashians selfie-trend. De er nemlig den eneste kaféen i LA som serverer kaffe med din egen selfie, portrett, eller et annet motiv du måtte ønske.

Kaféen ligger i hjertet av West Hollywood, på Melrose Avenue. De serverer også deilige salater og annen snacks. Uteområdet er dekorert vakkert med «Hello», omringet av fargerike blomster. Stedet er super-chill, og det er ikke nødvendig å pynte seg. Kom som du er, eller ha på deg akkurat det du vil og vær deg selv. Kanskje det beste med å bo i en by som LA på en mandag. Et perfekt sted å catche opp med min polske venninne Anna Maria.

Ønsker alle en strålende start på uken!

X, Eline

________

In the States you can find a selfie stick in literally every shop on every corner. Carrera Coffee is making business out of the Kardashian selfie trend. They are the one and only coffee shop in La serving coffee with your own selfie on it, or any portrait or other motive you want.

The coffee shop is located in the heart of West Hollywood on Melrose Avenue. They also serve yummy salads and other snacks. The outside area is painted beautifully with «Hello», surrounded with colourful roses. The place is super low key, and there’s no need for dressing up, come as you are and be yourself. Probably the best thing about living in a city like LA on a Monday. And a perfect spot to have a catch up w my polish girlfriend Anna Maria.

Wishing everyone an awesome start of the week.

Hat – CK – top – Urban – skirt – HM – bag – Decadent – ear rings – forever21 – hoodie – Wildfox Couture 

X, Eline

    Bidragsyter

Eline Syrdalen er en international model, født og oppvokst i Oslo, Norge. Hun bor for tiden i NYC. Hun er signert med MC2 i NYC, LA Models i Los Angeles og CGM i Miami. Moder byrået hennes er MGM models i Hamburg, Tyskland. I Oslo, Norge er hun nå signert med Heartbreak Management. Hun begynte å jobbe som modell når hun var 17 og ble oppdaget av Team Models i hjembyen Oslo. Etter hun booket sin første kampanje for L'Oreal Paris som 19 åring, har hun siden reist verden rundt. Hun har jobbet for kunder store som Guess, Brides Magazine, Zara, Van Cleef, Victor & Rolf, Zalando, L'Oreal og Otto group i Tyskland. I 2017 var hun å se i den am Arikanske såpeooperaen, ¨The Bold and the beautiful¨, også kjent som ¨Glamour¨ i Norge på den Amerikanske TV kanalen CBS. Eline Syrdalen is an international model, born and raised in Oslo, Norway. She is currently living in NYC after she got her O1 Visa for USA in 2016. She is signed with MC2 in NYC, LA models for runway and print in Los Angeles and CGM in Miami. She started modeling at the age of 17 when Team Models discovered her in her hometown Oslo. Her Mother agency is MGM models in Hamburg, Germany. In Oslo, Norway she is now represented by Heartbreak Management. After landing her first campaign for L'Oreal Paris in an age of 19, she have since have been traveling the world. She has been working with clients like Guess, Brides Magazine, Zara, Van Cleef, Victor & Rolf, Zalando, L'Oreal and Otto Group. In 2017 she attended tree episodes of the American soap opera ¨The Bold and The Beautiful¨ on the American TV channel CBS.

Skriv en kommentar