Blue Monday Coffee in LA

I statene finner du selfie-sticks i nesten hver eneste butikk på hvert gatehjørne. Carrera Coffee gjør business ut av Kardashians selfie-trend. De er nemlig den eneste kaféen i LA som serverer kaffe med din egen selfie, portrett, eller et annet motiv du måtte ønske.

Kaféen ligger i hjertet av West Hollywood, på Melrose Avenue. De serverer også deilige salater og annen snacks. Uteområdet er dekorert vakkert med «Hello», omringet av fargerike blomster. Stedet er super-chill, og det er ikke nødvendig å pynte seg. Kom som du er, eller ha på deg akkurat det du vil og vær deg selv. Kanskje det beste med å bo i en by som LA på en mandag. Et perfekt sted å catche opp med min polske venninne Anna Maria.

Ønsker alle en strålende start på uken!

X, Eline

________

In the States you can find a selfie stick in literally every shop on every corner. Carrera Coffee is making business out of the Kardashian selfie trend. They are the one and only coffee shop in La serving coffee with your own selfie on it, or any portrait or other motive you want.

The coffee shop is located in the heart of West Hollywood on Melrose Avenue. They also serve yummy salads and other snacks. The outside area is painted beautifully with «Hello», surrounded with colourful roses. The place is super low key, and there’s no need for dressing up, come as you are and be yourself. Probably the best thing about living in a city like LA on a Monday. And a perfect spot to have a catch up w my polish girlfriend Anna Maria.

Wishing everyone an awesome start of the week.

Hat – CK – top – Urban – skirt – HM – bag – Decadent – ear rings – forever21 – hoodie – Wildfox Couture 

X, Eline