Den lille svarte

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Man trenger alltid svarte baseplagg i garderoben. Man trenger en svart kjole, som kan brukes til alle anledninger, fine enkle svarte t-skjorter og man trenger en fin svart jeans med bra passform. Om man trenger det eller ikke er selvfølgelig opp til hver enkelt. Hvilken stil du har er selvfølgelig med på å avgjøre dette.

Som stylist får jeg ofte spørsmål om hvordan man kan bygge opp en fin garderobe. Mange ønsker å følge trender, men samtidig å bevare sin egen identitet. Jeg elsker å få slike spørsmål, og det er musikk i mine ører at man er opptatt å være seg selv. Det er det viktigste av alt og det er da man føler seg på sitt beste. Trender skal ikke følges slavisk, og å implementere de i sin egen garderobe er det beste man kan gjøre.

Derimot pleier jeg å tipse kundene mine om at det er viktig å ha en bra base man kan bygge videre på. En jeans som sitter bra, gode basic t-skjorter, en enkel fin svart kjole som kan pyntes opp og ned, og også en fin enkel biker-jakke.

Jeg fant denne skinnjakken på Match da jeg skulle gjøre en stylingjobb, og jeg tror jeg nesten det må kalles en yrkesskade. Jeg finner fort egne favoritter når jeg er på jobb. Denne ble med hjem, og jeg fant den perfekte lille svarte.