Europe calling

En travel uke har gått med mye reising på meg. De siste dagene i LA har jeg vært supereffektiv. Det er ofte sånn at man prøver å få gjort alt man ikke har fått gjort rett før avreise, ihvertfall for meg.

Det har lenge stått på ønskelisten min å dra til Griffith-observatoriet. Det ligger nord for Hollywood og sentrum av LA, men ikke mer enn 45 min til en times kjøretur kan du velge flere forskjellige ruter, avhengig av hvor langt du ønsker. Dette er en av LA sine mest kjente hikes, kanskje spesielt kjent for runden som fører deg opp til det store Hollywood skiltet.

Mariana og jeg startet dagen på Sage, som er en vegansk cafe som ligger i Culver City. Hun er vegansk, så vi elsker å teste ut nye veganske steder sammen. Jeg anbefaler jackfruit tacos! Sinnsykt godt og perfekt før en hike, eller annen trening. Personelig er jeg ikke veganer, men prøver å spise så plantebasert som mulig med tanke på naturen og miljøet. Jeg lar meg inspirere av veganske retter og de som klarer å leve 100% plantebasert, som for eksempel Brokkolijentene! <3

Vi kom oss til Hollywood skiltet og fikk tatt det klassiske turist bildet. Turen ned igjen ble lengre enn forventet. Etter 3 timer hadde vi fortsatt ikke kommet oss tilbake til sivilisasjonen, det vil si at vi gikk oss vill og hadde heller ingen mobil dekning. Dette førte til mye spøk og latter. Heldigvis er amerikanere usedvanlig hjelpsomme og vi fant veien tilbake ved å spørre tilfeldige turgåere vi møtte på veien.

Nå settes snuten mot Norge. En av mine kjære venninner gifter seg nemlig 19. mai, så det blir stor stas!
I tillegg rekker jeg hjem til 17.mai. Jeg har ikke vært hjemme på noen år nå, så gleder meg til å ta på bunaden og feire nasjonaldagen med go´gjengen hjemme i Oslo.
Ønsker alle en strålende 17. mai, håper været holder!
Hipp hurra for det vakre, lille landet vårt!

Eline S

English//

A busy week has passed with lots of traveling. The last few days in LA I have been super productive, often trying to get everything done just before leaving, at least for me.

It has long been on the wish list to go to the Griffith Observatory. It is located north of Hollywood and the center of LA, not more than 45 minutes to an hour’s drive you can go several different «trails», all depending on how far you want. This is one of LA’s most famous hikes, especially known for the round that leads you up to the big Hollywood sign. Mariana and I started the day at Sage, a vegan cafe located in Culver City. She is vegan so we love to try out new vegan places together. I recommend the jackfruit tacos! Insane good and perfect before a hike or other training. Personally, I’m not vegan, but I try to eat as plant-based as possible in terms of nature and the environment. I am inspired by vegan dishes and those who manage to live 100% plant-based, such as the Broccoli girls! <3

We came to Hollywood Signed and got the classic tourist image. The trip back was longer than expected, after 3 hours we had not returned to ¨sililation¨, that mean, we got lost and did not have mobile reception. This led to a lot of jokes and laughter. Fortunately, Americans are exceptionally helpful and we asked our way back by random hikers we met on the way.

Now its time to head back to Norway. One of my dear girlfriends, Kristine Lunde marries 19th of May, so it’s a big day coming up. In addition, I will make it home in time for 17th May this year, have not been home for a few years now, so I am looking forward to dress up in my Norwegian national suit and celebrate Norways national day with my girls squad in Oslo. Wishing everyone a brilliant May 17th, hope the weather lasts. Hipp hurray for our beautiful little country.

Eline S 

Sage Vegan Cafe – Culver City LA
Sage Vegan Cafe – Culver City LA

Me wearing – Champion skirt – wanderlust bikini top – Oakley sunnies – Adidas – sneakers