17. mai i Bergen

17. mai – verdens beste dag! Den topper jul, bursdag og påske all together. I fjor tilbragte jeg denne dagen i Sydney, som faktisk var helt fantastisk, selv uten bunad. Jeg fikk gått i tog og drukket champagne. Men ingenting slår the real deal. I år tilbringes helgen i Bergen, og det er helt nydelig! Dette har vært 17. mai for meg i mange år, og det er herlig å være tilbake. Det er nå Bergen viser seg fra sitt aller beste. Det blomstrer overalt og jeg får virkelig feriefølelsen momentant (litt skummelt…). Ingenting er så fint som når det er fint i Norge, og jeg bobler helt over bare av å tenke på gårsdagen. Fra start til slutt var alt en stor glede. Jeg våknet lenge før vekkerklokken, og nøt dagen med venner og bekjente jeg ikke har sett på lenge! Helt prima!

Da det ble tur til Bergen for meg i år har jeg vært så heldig å få bo på Clarion Admiral, som ligger midt i smørøyet av Bergen by. Det blir virkelig ikke mer sentralt, noe som var perfekt når hele dagen skulle bli tilbragt sentralt. I tillegg ligger hotellet på bryggen, og rommet jeg bor i detter nesten ut i vannet, noe som er helt fantastisk for meg som elsker sjøen. Jeg må jo si at jeg i blant føler litt på klaustrofobien i London, hvor det nærmeste jeg kommer sjø er fontenen i Hyde Park. På Clarion Admiral får jeg virkelig sjøen inn fra alle kanter, og jeg elsker det!

Å bo her har vært helt midt i blinken! Man kan gå overalt, frokosten er helt amazing (som utvilsomt er det viktigste på hotell), med alt jeg trengte en litt røff 18. mai. Rommet vårt har tidenes utsikt! I tillegg har de en veldig koselig restaurant som heter «Kitchen and Table», som skal prøves ut i løpet av helgen. Her får du virkelig et måltid med utsikt. Hotel Clarion Admiral er virkelig helt topp for en byhelg i topp 2 Norges beste byer!

Håper alle hadde en like bra dag som meg – og at jeg ikke er alene om å ikke føle seg like høy i hatten i dag!

Vi snakkes <3

 

// Oppholdet er sponset – will be back!