Hiking and heels

Jeg elsker å gå på tur, og jeg elsker å utfordre meg selv. Hva er vel mer perfekt enn å kombinere de to, og avslutte det hele med gode venninner?

Jeg fikk høre om konseptet Hiking and Heels som Clarion hotell tilbyr. Jeg elsker ideen, for ofte er det kun en av delene som står på agendaen. Enten drar man på detox og bootcamp, det er trening til alle døgnets tider, det er grønne måltider og alkohol er forbudt. Man skal legge seg tidlig å stå opp enda tidligere.

Eller så er det null trening, shopping, restauranter og vin. Man legger seg i samme momang som man våkner, og man kommer alt annet enn utvilt hjem. Clarion sitt konsept ble jeg helfrelst av. Ideen ble rakst drodlet for treningsgjengen min. Vi er tre damer som virkelig har tatt tak i treningen i det siste, og er hos Annema tre ganger i uken. Både Camilla, Nina og jeg trenger en som pusher oss, i tillegg til at vi trenger hverandre som motiverer hverandre til å komme på trening og yte sitt beste. Treningsvenninner er det beste man kan ha, og vi får virkelig utbytte av treningen.

Vi ble sammen enig om at dette var vi nødt til å teste ut. En hyggelig jentetur kombinert med trening. Helt perfekt.

Vi pakket med oss både turtøy og hæler, og satte oss på flyet til Stavanger. Deretter var det rett på flybussen, før vi sjekket inn på Clarion hotell. Der ble vi møtt med ballonger og frukt, og fikk en fin innføring i konseptet deres. Vi hadde bestilt lunchpakke, mineralvann, frukt og termos med kaffe til turen fra hotellet sin Hiking and Heels meny (helt genialt).

Etter en kjapp innsjekk var vi klare for å bestige prekestolen. Vi kunne ikke drømt om et bedre vær, og det var strålende sol. Først tok vi båten over til Tau, før vi tok buss videre opp til Prekestolen. Turen i seg selv tar ca 3 timer, og det er en skikkelig bra økt for både rumpe og lår. Da vi kom oss til toppen må jeg innrømme at høydeskrekken tok meg litt, men det er en ordentlig mestringsfølelse å komme seg opp dit. Norge på sitt vakreste. Prekestolen måtte selvfølgelig dokumenteres, og vi nøt lunchen i solen. Vi ble også vitne til et romantisk frieri der oppe.

Da vi kom oss tilbake på hotellet ventet Cava og ostefat som er et eget tilbud fra Hiking and Heels menyen. Den perfekte premien etter en sporty dag. Vi tok oss en dusj før vi hoppet oppi boblebadet for å hvile ømme muskler.

Kveldens middag spiste vi på hotellet, og maten var fantastisk god. Det var så deilig å kun ta heisen noen etager ned, og å slippe å sette seg i en taxi eller gå langt til en restaurant.

Jeg elsker å sove i hotellsenger, og da vi endelig klarte å komme oss i seng var det så utrolig deilig å vite at jeg ikke skulle bli vekket av en vekkerklokke. Mor skulle endelig få sove!

Dagen etter sov jeg helt til klokken 09.00, som er lenge for min del. Herregud så fantastisk! Det er lenge siden sist. Vi møttes til frokost, og det ble en lang en. Vi var alle enige om at hotellfrokoster er det beste på jord. Når de til og med lager egen omelett til deg da blir det stjerne i boken.

Deretter var det tid for å oppleve Stavanger by. Jeg har kun vært her en gang tidligere med jobb, og Stavanger er virkelig en vakker by. Det er et pulserende liv, og mange fine butikker i tillegg til kjedebutikkene. Det er gatekunst på veggene, og så utrolig mange fine små kafeer og restauranter.

Hiking and Heels er et tilbud som Clarion hotellene tilbyr fra juni-august, og du kan lese mer om det HER. Dette skal jeg definitivt gjøre igjen, og neste gang tror jeg kanskje jeg skal utfordre mamma til å gå Prekestolen sammen med meg. Jeg skal også tipse en venninne som holder på å arrangere et utdrikningslag for en sporty gjeng om Hiking and Heels konseptet.