Anna Dello Russo @ Conde Nast

Det er sjelden jeg deler ting som foregår på den fantastiske skolen jeg snart (dessverre) er ferdig ved. Og det burde jeg kanskje vært flinkere på. Er det en ting Conde Nast kan så er det gjesteforelesere. Hver uke har vi to stykker fra mote-indsustrien som kommer å snakker direkte til oss om ulike temaer. Det er med hånden på hjertet like kult hver eneste gang, og jeg blir overrasket over hvor vanvittig mye bra folk det faktisk finnes både på innsiden av Conde Nast publishing, men også utenfor. Motepersonligheter, influencere, stylister, you name it. Det gir meg så mye. Jeg legger bevisst fra meg notatblokken hver eneste gang og bare lytter. Dette er folk som vet hva de snakker om, og jeg elsker det.

På fredag var det mildt sagt oppstandelse da influencer, journalist, stylist og powerhouse Anna dello Russo entret scenen. Hun er akkurat like mye menneske som man hadde forventet, med lang fjærkjole for anledningen. Det var tross alt fredag. Inn kom hun, med egen medbrakt backdrop. Ikke noe tull. For en dame. Jeg er virkelig in love! Man skulle kanskje tro at en person som henne var overfladisk og arrogant – men det var stikk motsatt. Hun svarte gledelig på spørsmål, og var genuint interessert i alle. Hun snakket mye om at hun nå entret et nytt stadiet i livet sitt hvor hun ønsket å gjøre mer. Mer for moteindustrien, og mer for at vi unge skulle opp og frem. Hun ønsker å dele av sin viten, sin erfaring og sin vanvittige lidenskap for klær og mote. Hun så lyst på fremtiden for motebransjen, og hun snakket om drømmer og planer, og jeg satt igjen med en følelse at jeg kan bli akkurat det jeg vil, så lenge jeg tør. Og det er ingen feil følelse å ha i den tiden jeg har i vente!

Det var en prat jeg kan leve lenge på! Her er det bare å begynne å jobbe på!

(Og ja, jeg spurte hvor kjolen hennes var fra – den er fra Attico. Det er bare å begynne innsparingen)