Dailytalk: Marie Murstad

AG Starheim har hatt en girlcrush på denne dama helt siden hun så henne før første gang på et Style Mag-event i 2012, der hun sto med bakoversleik og hvit dress. «Hvem i huleste er hun der?» Neste gang AG så henne, sto Marie Murstad oppå en boks for å ta et bilde, med barbert hode. AG ble enda mer forelsket i dette vakre vesenet.

Det boblet i magen til AG når Marie noen uker senere sendte henne en melding der introduserte seg selv, og spurte om AG kunne se på sveisen hennes. «Om da!»

Marie Helene Murstad rocka Tom Wood før hun hadde en liten pitstop innom Varner, for nå å rule i Holzweiler sammen med de fantastiske folka der. Nå har hun og ektemannen Christian Murstad fått enda en sønn i hus, sammen med storebror Casper, skjønne Billy.

– Hun er et arbeidsjern uten like, utrolig snill og omtenksom, sterk, smart og sexy. Er ikke Marie en «girlcrush», så vet ikke jeg, sier AG

Hvorfor tror du at akkurat du er utvalgt til AGs girlcrush?

– Det vet jeg ikke helt, men jeg setter utrolig pris på det! Jeg har kjent AG i mange år, og vi deler mange små og store hemmeligheter om livet. Også liker vi begge to å ha en chill approach på stort og smått.

Legg inn en rykende fersk selfie!

– Det må jo bli fra frisørstolen til AG mi det da!

Hva hører du på akkurat nå?

– Mye Thorbjørn Egner, Karius & Baktus topper listen om dagen.

Hva ser du på akkurat nå? 

– Elsker serier! Vi har akkurat hatt dilla på «Heimbane».

Hvilke 5 ting må du alltid ha i kjøleskapet?

– Redbull, kald Cola, Norvegia gulost, agurk & pesto!

Hvordan er din kaffe/te bestilling?

– Enkel Cappuchino på lett! Bankers!

Hva er dine guilty pleasures?

– Det er mange. Vet ikke hvem av de jeg tørr å liste opp her….Men jeg er veldig veldig glad i smågodt😛, og jeg elsker å se på SATC i badekaret😛

Hvilke råd ville du gitt deg selv som 15-åring?

– Åh, alt blir bedre! Mye av det som virker livsviktig akkurat der og da, er helt ubetydelig senere i livet. Jeg var heldig, og hadde det ganske fint hele oppveksten, men jo eldre man blir, jo mindre viktig blir de uviktige tulletingene.

Er det er noe i livet du angrer på? Hva ville du eventuelt gjort annerledes?

– Jeg angrer ikke på noe, men ettersom jeg forelsket meg i en mann med barn i ganske ung alder fikk jeg ikke bodd i utlandet, som jeg alltid har hatt lyst til. Heldigvis har jeg fått reise verden rundt med jobben min de siste årene, og heldigvis er det aldri for sent for noe som helst! Hvem vet hva de neste årene bringer.

PS! Eller jo, pappa; jeg angrer litt på at jeg tatoverte meg Emilio i fylla i Thailand!

Hvilke mennesker, døde eller levende, kunne tenke deg å spise middag sammen med, samtidig?

– Oi, så spennende! Her burde man sikkert svare noe litt sånn dypt, men jeg kunne tenkt meg en date med godeste David Beckham, jeg. Haha

Hva bestiller du i baren?

– En pina colada, et glass rødvin eller en whisky sour. Prøver å unngå alle 3 i kombo, haha!

Hva er ditt morsomste partytriks? 

– Jeg vet ikke hvor morsomt det er, men kroppen min er hypermobil, så det koster meg ikke mye å gå i bro! Har tilgode å tape en limbo-konkurranse siden 1996.

Beskriv deg selv med 3 ord. 

– Snill, (ekstremt) følsom og glad!

Hvor er ditt neste reisemål? 

– Berlin, om 2 dager! Elsker den byen!

Hvem er dine «boycrush» og «girlcrush»?

– Åh, det er mange. Men denne tenker jeg at går til de kule, hardtarbeidende, morsomme og fine girlsa på jobben min Holzweiler. De er mange, og de er (faen meg) BEST i gata. Også har jeg en ekstrem respekt for folk som er så tøffe at de følger drømmene sine, uavhengig av kjønn, sånn som dere har gjort med Dailystory!