Bank Holiday

Ville droppe innom for å si hei, og ønske alle en herlig uke! Denne mandagen er rar. Det er en rød dag her i London, og siste ordentlige skolemandagen for meg ever. Uken blir over gjennomsnittet spennende – jeg skal levere størstedelen av prosjektet mitt, og er mer eller mindre done fra onsdag av, i alle fall med selve prosjektet. Da er det bare forberedelser til utstilling  og graduation. Da kommer det vel og merke ansatte fra innsiden av Conde Nast publishing og moteindustrien i London for å se på prosjektene våre. Perfeksjonisten i meg stikker frem og vil jo helst at alt skal være så på stell som overhodet mulig. Jeg kan ikke tro at neste uke er jeg helt ferdig. Ferdig med skole for alltid (?!). Det føles surrealistisk, men forbanna bra!

Hva nå? Voksenlivet? Tror jaggu det skal ordne seg dét også, jeg..

Snakkes plutselig, nyt uken <3

Eggbreak – MÅ prøves om du er i London!

Jakke; Isabel Marant – Skjørt; BikBok – Veske; Simon Miller – Sko; YSL