Sommerens store trend

En av sommerens største trender er belter, smykker og accessoirer med skjell. Det gir en ordentlig sommerfølelse, og kan også bidra til at vintergarderoben enkelt kan piffes opp slik at den blir mer sommerlig.

Den svarte korte kjolen du brukte i vinter, med strømpebukser og boots kan fint brukes til bare ben og pyntes opp med et skjellbelte eller et skjellsmykke. Et belte gir en fotsid florlett kjole eller en jumpsuit den rette sommerlooken.

//bilde via matchesfashion.com

Smykkene fra Wald er både dekorative og sostifikerte. Her er oppskriften å blande dyrt og billig. Noen enkle smykker fra kjedebutikker, kombinert med dine egne og et statementsmykke gjør det lille ekstra. Bruk de gjerne sammen, og ha de i forskjellige lengder. Det er min favoritt til enkle sommerplagg og gjerne på stranden. 

//bilder via Wald

Kjedebutikkene har også hengt seg på trenden, og det finnes mange fine smykker på budsjett. Mango har mange fine, og her er noen gode tips;

//bilder via mango.com

Når det kommer til trender må jeg alltid innom Etsy en tur, for å sjekke hva jeg kan få tak i på ordentlig budsjett. Hvor fine og sarte er ikke disse?

//bilde via etsy.com

Er du kreativ og fingernem kan kanskje dette være et lite tips til å lage ett selv. Plukk skjell på stranden, spraylakker dem i gull eller sølv, og bruk de som annheng på et smykke eller en øredobb. Neste DIY?