Franske favoritter

Jeg elsker franske apotek, og jeg vet ikke om det kun er meg, men jeg synes de har så mye mer spennende utvalg enn her hjemme. Etter å ha feriert i Frankrike i mange år nå, så har jeg funnet noen virkelig favoritter som alltid er med hjem i kofferten. 

Caudalie -denne fuktighetsmisten er en favoritt, og perfekt for å tilføye huden en liten fuktboost i løpet av dagen. Den er like bra på sminkefrihud som over makeupen. Den selges også i en mindre forpakning, som er perfekt å ta med på flyet da huden ofte kan føles ekstra tørr.

Bioderma -dette rensevannet er mange makeup artister sin favoritt, og ikke uten grunn. Det fjerner alt av sminke, og huden føles ikke tørr og stiv etter bruk. I tillegg koster det ikke all verden. Et lite budsjettips der.

Carita -en bronzer som kan brukes både i annsiktet, på kraveben eller på resten av kroppen. Oljen føles tørr, og det er fine partikler slik at man ikke ser ut som en glinsende discokule. Perfekt for litt ekstra glød til brune sommerlegger også.

Klorane -denne tørrshampoen er en av de beste jeg har prøvd. Jeg kjøper alltid den for blondt hår, og den er perfekt for etterveksten da den er en anelse hvit. Finnes også for brunetter. Håret blir ikke for stivt, og gir nesten følelsen av  saltvannshår.

Har du noen utendlandske favoritter eller produkter som bør prøves så tar jeg gjerne i mot tips her.