Done and done

Hello – long time no see! Livet mitt har vært en virvelvind de siste ukene – men jeg er i live – veldig, faktisk! I går graduerte jeg fra skolen min i London, Conde Nast, og det føles helt sinnsykt deilig. Det som har vært livet mitt nå siden oktober er over, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Samtidig er det vanvittig trist, da jeg virkelig har digget tiden min her. Jeg har lært så vanvittig mye, og føler i grunnen jeg disse månedene virkelig har blitt ordentlig voksen. En kul følelse!

Jeg leverte denne uken mitt siste prosjekt, hvor jeg utviklet en reise nettside/guide med tilhørende app og markedsføringskampanje for oss «millennial-girls». Jeg lurer faktisk på om jeg er nødt til å ta dette videre, da det har vært helt vanvittig kult å drive med. Jeg har enda til overs å finne en nettside hvor jeg får alle reisetipsene jeg trenger på én plass, og jeg tror ikke jeg er alene! Hmm, vi får se! Én ting er hvertfall sikkert, og det er at det nå er sommerferie! Det kommer nok ikke til å gå innpå meg riktig enda, men det føles over gjennomsnittet fantastisk!

Etter sommeren har jeg to internships jeg skal velge mellom her i London, og så har jeg ca 100 prosjekter gående oppi hodet. Jeg gleder meg, og er så klar for fremtiden. Den ser lys ut!

Vi snakkes <3