Magisk morgen

I forrige uke var hele Dailystory invitert på en hyggelig frokost på vakre Chitra House. Det var en magisk morgen, og når sommernorge i tillegg viser seg på sitt aller beste så kan det ikke bli bedre. 

Dailystory-gjengen møtes dessverre altfor sjeldent da flere befinner seg i utlandet og mange er opptatte med forskjellige prosjekter. Vi forsøker å samles så ofte vi kan. Det at vi endelig kunne sette oss ned sammen på en rolig morgen, mingle, snakke sammen og spise nydelig frokost var så utrolig hyggelig. 

Chitra House er et fantastisk sted med en nydelig beliggenhet. Det er en skjult perle. Det at vi var så heldige å få ha frokosten der gjorde alt hakket bedre.

Chitra House er et helt unikt sted på Snarøya like utenfor Oslo sentrum. Et perfekt sted for å arrangere alt fra bryllup og julebord til foredrag, lanseringer og konferanser. Chitra House har svært delikate rom med mye egenart, og et fantastisk uteområde. Chitra House Oslo er en del av eksklusive Chitra Collection som finnes over hele verden, men Oslo-eiendommen er faktisk den første som er åpen for publikum. Omgivelsene og atmosfæren er helt makeløs, med spennende fargekombinasjoner, unikt design og mye flott kunst. Toppetasjen har et eget yoga/meditasjonsrom som bare må oppleves.

Det er en helt egen atmosfære her, og ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Alle sanser blir satt i sving. Det dufter deilig i alle rom, det er friske blomster, og nydelig innredet. Man får en helt spesiell ro her.