Sommer i Oslo og ELLE-fest

Den siste uken i Norge har gått i ett. Møter, jobb, reising og sommerfester. Juni er en herlig, men også en utrolig hektisk måned for de fleste. Når jeg har mulighet, har jeg min egentid, eller ego tid som jeg kaller det, og løper ut i skogen. Her får jeg samlet tankene mine. Jeg elsker å bruke naturen og skogen på denne årstiden, jeg har faktisk ikke meldt meg inn på noe treningssenter i Norge enda. Løpeturer i skogen er min type form for meditering kombinert med trening. Jeg blir så inspirert av fargene ute i skogen nå på denne årstiden.  I tillegg har jeg har kommet meg i relativt god løpeform om dagen, sikkert fordi jeg koser meg sånn i skogen og derfor fått inn en god rutine på treningen. Det er deilig å kjenne seg både sunn og sterk omgitt av nydelig norsk natur. Lette joggeturer kombinert med enkel styrketrening kan gjøres overalt om sommeren. Det blir selvsagt mest styrketrening med egen kroppsvekt når jeg tar med gymmen ut i naturen, men elastisk bånd, joggesko og hoppetau kan jeg ta med meg overalt.

Forrige uke var også Elle sin årlige sommerfest der mange fra motebransjen i Norge samles. Jeg er ofte på events i utlandet, men jeg er ikke like ofte hjemme i Norge og drar ganske skjelden på sånne type arrangementer her. Jeg kjenner ikke supermange fra motebransjen i Norge, og kan ofte føle meg litt ubekvem i sånne type settinger. Jeg dro sammen med Maiken Walstrom som er en modellkollega og venninne av meg. Hun er litt mer vant til sånne type ting, og det føles alltid bedre å dra sammen med en venninne man kan føle seg trygg sammen med. Maiken er virkelig en super jente med mye å gi, og sånne som henne inspirere meg. Hun er en type jente som vil det beste for dem rundt seg, og hun får folk til å føle seg bra.

Vi vorset hjemme hos Maiken, og for meg er nesten alltid vorsepiel det beste med kvelden. Noe av det jeg digger med Norge. Jeg blir så og si alltid skuffet når jeg kommer på byen. Maiken hadde vartet opp med drikke, norske bær og litt snacks. Videre dro vi samlet til Ling Ling der Elle festen skulle holdes i år. Ling ling ligger på tuppen på Aker Brygge, med utsikt utover Oslofjorden. Vi var litt forsinket, og stedet var allerede stappfullt da vi ankom. Det var mange kjente, men også ukjente fjes. Inspirerende å se så mange nydelige antrekk og mennesker som tør å være vågale på ett og samme sted. Spesielt kult at så mange velger norsk design. Selv gikk jeg kledd i en kjole fra Ganni, som Fjong.no lånte meg. Smykkene jeg brukte er fra det norske smykkemerket Nangi Jewlery. Jeg kom aldri så mye lenger enn til inngangspartiet der jeg møtte et par kjente som det var veldig koselig å cathche opp med igjen.

Håper alle har en super sommer så langt. Husk å nyte den norske sommeren, og bruk naturen som er på sitt beste akkurat nå, den er helt gratis!

X, Eline.

English//

The last week in Norway has been insane. Meetings, work, travel and summer parties. June is a wonderful, but also incredible hectic month for many people. When I have the opportunity, I have my own time, or ego time as I call it, and run into the woods. Here I get my thoughts together. I love to use the nature and the forest in the summer time, and I have actually not signed up for any gym in Norway yet. Running in the woods is my form of meditation combined with exercise. I am so inspired by the colors in the woods in the summer season. In addition, I have come in a relatively good shape, probably because I enjoy my runs in the woods and have come up with a good routine. It is lovely to feel both healthy and strong surrounded by beautiful Norwegian nature. Lightweight jogging combined with simple strength training can be done all through the summer. I’ll use my own body weight when I bring the gym into nature, and with elastic bands, sneakers and running shoes I can do it everywhere.

Last week Elle Magazine held their annual summer party where many from the fashion industry in Norway was gathered. I’m often at such events abroad, but I’m not as often at home in Norway and I’m quite shy at these types of events. I do not know that many from the fashion industry in Norway, but I went together with Maiken Nilssen who is a model colleague and friend of min. She is a little more used to these kind of events, and it always feels better to go with a friend you can feel comfortable with. Maiken is really a super girl with much to give, and she inspires me. She is the kind of girl who wants the best for the people around her, and she makes them feel good.

We startet out at Maiken’s house. Maiken had drinks, Norwegian berries and some snacks. Afterwards we found our way to Ling Ling for the Elle-party. Ling Ling is located on the tip of Aker Brygge, with views directly over the Oslo Fjord. We were a little late and the place was already packed when we arrived, both with famous and unknown faces. It was inspiring to see so many beautiful outfits and people who are daring to make a real appearance, and it was especially cool that so many chose Norwegian design. I wore a dress from Ganni, borrowed from Fjong.no. The jewellery I used is from the Norwegian brand Nangi Jewellery. I never got past the entrance, beacuse I met a couple of old friends there, and it was very nice to cathch up wit them.

I hope everyone have a great summer so far. Remember to enjoy the Norwegian summer and use the nature which is at it’s best right now, and it’s completely free!

 

Gjensynsglede Silje Norendahl og Maiken Walstrøm
Camilla Stenbergseter i eget design og Line Langmo i By Timo

Kjole fra Ganni, Fjong.no

Urbanista lanserings middag på Ling Ling.
After work run in Denmark, Bornholm

båttur og middag i Middagsbukta

Norwegian Breakfast
Nangi Jewelry