Sommerens favoritt

Da var det sommerferie! Om det har gått opp for meg? På ingen måte! For første gang i mitt liv har jeg ingen jobb eller skole å gå til, og det føles helt fullstendig surrealistisk, men også veldig bra! Jeg har så mange planer og tanker at det bobler litt over inni meg. Men først litt ro. Lese bok, spise masse god mat, bli brun, og le masse med de beste menneskene.

Dagen i dag har gått til å prøve å finne litt  av nettopp dette, en indre ro. Etter mye skole og mas i lang tid, bruker jeg alltid lang tid på å virkelig lande. Jeg merker at jeg trives dårlig med å ikke ha masse på agendaen, og det må jeg jobbe litt med. Det er sunt å roe litt ned i blant (har jeg hørt).

I helgen får jeg besøk av familie, hvor konserter og kos står på agendaen. Jeg gleder meg som et barn! Så bærer det hjem til Norge for sommeren. Det skal bli veldig skjønt akkurat nå!

Med det sagt fikk jeg gjort et lite salgskupp i dag (ELSKER det) – og tror jaggu jeg må tilbake for en runde til i helgen. Beige, tan og kamel er virkelig mine store favoritter om dagen. Det gir meg sommerfeeling, og jeg gleder meg til å matche det med en strand og blått hav!

Vi snakkes!

Jumpsuit: MAJE – Sko; Gucci – Veske; Marni