Jenter, kom dere bort!

Etter helgeturen «Hiking&Heels» jeg hadde med Millie, Line og Nina til Stavanger og fantastiske Prekestolen, innså jeg noe viktig: Jeg må komme meg bort mer!

Derfor sa jeg ja til å bli Yogaweekend-ambassadør. Jepp, du leste riktig – yoga.

For tredje året på rad arrangeres nemlig det store yogaeventyret «YOGAWEEKEND» på Vestlia Resort på Geilo. 19. – 21.oktober skal jeg lete etter min indre yogi med noen av landets beste yogalærere. Dailystorys egen yoga-stjerne Bertine Zetlitz er selvfølgelig en av disse, og jeg gleder meg til endelig å prøve meg på en av hennes timer.

Selv bruker jeg mange yoga-aktige øvelser i min egen trening, men det blir spennende å prøve skikkelig yoga igjen, med ulike former for yoga og ulike instruktører. 44 forskjellige timer kan vi velge mellom – alt fra flows, ashtanga, vinyasa, jivamukti, acro yoga, restorativ yoga, hvilende yin yoga og dance yoga. Det skal være for noe for alle uansett nivå og erfaring. Phew!

Siden gjengen på Vestlia og Yogaweekend er så kule med meg, har de gitt meg en rabattkode som jeg får gi til dere. Skriver du inn «Annema» i bookingkode-feltet får du hele oppholdet for kr. 2990,- (ordinær pris er kr. 3690,-), og dét er ikke mye for å bo så fint, spise nydelig mat, utøve yoga hver dag og oppleve masse hygge sosialt. Dere må bli med!

For mer info og påmelding gå inn her:

YOGAWEEKEND

Tilbake til hvorfor jeg mener du og dine venninner (eller kjæreste) bør pakke baggen asap. Vi blir bedre kjærester, mødre og venninner om vi tar litt tid for oss selv en gang i blant. Tid til å bare være venninne, kjæreste eller bare være for oss selv. Når dette i tillegg kan kombineres med trening, sunn mat og læring, ser jeg egentlig ikke noen grunn til å la være.

Jeg har allerede sendt melding til jentene at de skal rulle opp mattene og gjøre seg klare, for i oktober blir det Yoga&Heels!

Namaste.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀