Det fineste tilbehøret til sommerfesten

Vil du lage en blomsterkrans til sommerfesten? 

Jeg lagde dette innlegget i fjor, men har lyst til å dele det igjen i og med St. Hans aften er på lørdag. Det er ekstra stas med en krans til St. Hans aften og sommerfester synes jeg. Eller som vertinnegave til en venninne? Etter et google søk ble jeg overrasket over hvor enkelt det er å lage en selv. Jeg fulgte en video jeg fant på Mestergrønn sine sider (du finner den HER). Man kan like gjerne bruke selvplukkede blomster, men denne gangen valgte jeg å dra innom en blomsterbutikk for å kjøpe blomster. Jeg har alltid synes at Mestergrønn har det beste utvalget, de mest holdbare blomstene og de beste prisene. Det er faktisk veldig sjeldent jeg kjøper blomster noe annet sted.

Nå kjøpte jeg en kombinasjon av roser, peoner på tilbud og noen andre blomster jeg ikke vet navnet på. I tillegg fikk jeg kjøpt ferdig ståltråd, som var surret med blomsterteip (ferdig laget for krans -helt genialt!), og tynn ståltråd til å feste blomstene med.

Jeg lagde fem kranser på under en halvtime, og det gikk overraskende kjapt. Jeg gledet tre venninner og Olivia med kranser. Vi følte oss riktig så fine, og fikk mange komplimenter i den sene sommernatten.