Dailytalk: Shire Standnes

Alle som kjenner Shire digger ham, og det er ikke uten grunn – kulere type skal man lete lenge etter. Da vi så Shire for første gang i vår stebrors bryllup var vi sikre på at han var en eller annen NBA baketballspiller fra USA. Shire er partner og finansansvarlig i Nora Collective, et management og produksjonsselskap som har artister som Arif, Mona Berntsen, Philip Emilio, Unge Ferrarri og Tomine Harket i stallen. Bli bedre kjent med Shire i denne ukens DailyTalk.

Hvorfor tror du at akkurat du er utvalgt til vår dailytalk?

– Hmm godt spørsmål, jeg ble overrasket selv 😉 Men jeg tror det kanskje har noe med at jeg nå er en ikke-typisk nyfrelst radical-mini-yogi som har funnet ut at jeg har det bedre (kroppen og hodet) uten kjøtt + har fått et nytt og bedre syn på livet og hva vi kan gjøre for å ha det bedre som mennesker, og ikke minst for at planeten vår (og alt på den) som sliter pga oss. Og jeg prøver å få med meg flere, på min egen lille måte.

Nå må vi få et bilde, har du en bra selfie?

…også må vi få en dårlig selfie..

Det er ikke uten grunn du er utvalgt til vår «crush». Du ser alltid så sinnsykt bra ut! hva er din morgenrutine og hvor lang tid bruker du på badet?

– Morgenrutinen er (ikke hver eneste dag, men prøver); våkner helst mellom 6 og 7, drikker en liter romtemperert vann, går ned i stuen og mediterer (Headspace, sjekk ut appen, enkelt og bra!) 5-10 min, pusser tennene, tar en pre-work out (eller veldig sjeldent, noe raskt i hånden for å spise), stikker og trener vekter, dusjer og drar på jobb. Bruker dessverre veldig lang tid på badet, men det er ikke så ofte del av morgenrutinene i ukedagene, det skjer som oftest nærmere helgen.

Favorittduft?

– Lukten inne på Chipotle Mexican Grill

Hva vil du helst at damen din skal lukte?

– Godt. Liker Chance by Chanel (tror jeg den heter??) og Roberto Cavalli Paradiso

Hva hører du på akkurat nå?

– Ty Dolla Sign – Numbers, og seff alt fra det beste urbane musikk-kollektivet i Norge; Nora Collective! Arif, Unge Ferrari, Philip Emilio, Loveless, Tomine Harket, Nor, Axxe, Kastel og Lotionboyz

Og hva ser du på akkurat nå?

– Elsker serier, akkurat nå går det i; Westworld, The Handmaid’s Tale, Billions, Rapture, The Rain

Take-away eller hjemmelaget?

– Hjemmelaget hvis jeg slipper og lage, take-away hvis jeg må ordne/er sliten/lat

Hvilken 5 ting må du alltid ha i kjøleskapet?

– Ketchup (Idun økologisk uten tilsatt sukker), Salsa til taco (alltid for lite), vegansk ost, vegansk «kjøtt» pålegg, pesto/siracha.

Hva er din kaffebestilling?

– Hvis jeg må ha kaffe; Mocca, men det er ekstremt sjeldent. Er mer en te/Chai-latte person

Hva er din guilty pleasure?

– Jeg elsker fremdeles Xbox/PlayStation og Football Manager, og dessverre så faller jeg noen ganger inn igjen i snusboksen.

Hva får deg til å gråte?

– Ikke så mye egentlig, må bli flinkere til det, vi menn holder ting inne litt vel mye. Men en trist/fin film som omhandler feks søskenkjærlighet kan få frem noen tårer i øyekroken.

Når gråt du sist?

– I en begravelse 🙁

Hvilket råd ville du gitt til seg selv som 15-åring?

– Nyt tiden maks før du blir 25-28, ikke ta alt så utrolig seriøst, du vet ingenting om livet ennå så bare kos deg og ikke tro verden går under bare fordi noe ikke går som du tror det skal/burde.

Angrer du på noe i livet ditt, og om hva, hva ville du gjort annerledes?

– Angrer ikke på så mye ennå heldigvis, men burde ha lært meg mer språk tidligere, hvertfall spansk da jeg bodde 4 år i Miami (bla. med en peruaner!). Jeg kunne egentlig også tenkt meg å reist og studert noe mer (annet enn det jeg gjorde) før jeg startet på «voksenlivet». Det er også noen andre ting/karrierer jeg gjerne skulle ha forfulgt, men igjen; man kan ikke gjøre alt her i livet, og er glad for de valgene jeg ultimat sett tok – enn så lenge.

Tre mennesker, død eller levende du helst ville spist middag med?

– Denne er for vanskelig! Levende; Barack Obama, Gro Harlem Brundtland og Donald Trump. Døde: Albert Einstein, Stephen Hawking og Charles Darwin.

Hva hadde dere snakket om?

– Levende: Politikk. Døde: Universet/livet

Hva hadde du servert?

– Take Away

Hva bestiller du i baren?

– Alt for ofte Tequila

Hva er ditt morsomste partytriks?

– Har ikke noen spesielle triks, men er rå på parykker og kan shotte ganske mye Tequila

Hva er den siste gaven du gav?

– Urter fra Bali til pappa som hjelper for prostataen

Hvem fikk du din siste SMS fra±

– Petter Wahlen i Nora Collective

Hva stod det i den?

– «Dritbra!»

Hvilket ord ville du brukt dersom du skulle beskrevet deg selv med ett ord?

– Jovial (for de som kjenner meg)

Hvem er ditt største forbilde, og hvem inspireres du av?

– Her må jeg si mamma og pappa faktisk. Kanskje klisjé, men det de har både gått og stått gjennom oppigjennom og hvordan de er som personer gjør at det blir et enkelt valg. Jeg vet ikke om jeg hadde klart det de har måttet gjort, og det gjør meg stolt og inspirerer meg. Det er mange andre som inspirerer meg selvfølgelig; mennesker som for eksempel har stått eller står opp for andre/noe av betydning i de verste stormene, selv om de kjemper i en «evig» oppoverbakke, dem ser jeg veldig opp til.

Hvor er det fineste stedet du noen gang har besøkt?

– Santorini, fineste solnedgangen jeg har sett!

Hvor går ditt neste reisemål?

– I Norge: Hamar(!). Utlandet: San Diego er bekreftet, men blir nok Kypros+Amalfi kysten før det

Ditt beste råd til Dailystory?

– Jeg digger Radical Broccoli-damene (vet ikke om så mye om de andre i Dailystory) fordi dere er superflinke til å sette fokus på viktige ting som mange dessverre glemmer/tar for gitt – det inspirerer meg til å ta bedre valg for planeten/meg selv! Mitt beste råd er vel bare å stå på videre, folk som dere gjør at grasrot bevegelsen en dag blir så stor at store selskaper og «vanlige» folk får fokus på de samme viktige tingene 🙂