Ekte feelgood(z) med veganske flipflops

Processed with VSCO with a6 preset

Det er noe ekstra magisk med merker som brenner for å lage produkter som er gode for oss og kloden vår. Vi har vært så heldige å få teste ut Feelgoodz sine veganske og økovennlige flipflopper de siste ukene, og det har føltes som å gå på skyer!

[Reklame for BeeOrganic]

Disse vidundersandalene er veldig gode på foten, og det føles ekstra godt å bruke dem når man vet at ingen dyr har måttet lide i produksjonsprosessen. Vi har lenge gått i Hawaianas om sommeren, men nå som disse vidunderene har fått bære føttene våre, er det ingen vei tilbake. Feelgoodzene har vært på føttene både i byen og på stranden, og har passert alle gnagsårtestene som finnes.

Feelgoodz gikk i 2018 inn for utelukkende å lage veganske produkter. Skoene er laget av naturlige materialer, mer spesifikt 5L gummi, gummien av best kvalitet i verden. Gummien er høstet fra gummitrær, og formes videre til latex som farges med naturlige fargestoffer og tilpasses til foten. Produksjonen av skoene foregår i samme område for å redusere CO2 fotavtrykket enda litt mer.

Det finnes et godt utvalg av varianter på BeeOrganic.com som dere bare burde plukke med dere til sommerferien med god samvittighet! FEELS GOOD!

Du finner disse skoene og mange andre nydelige produkter for et grønnere liv på BeeOrganic sine hjemmesider. Her kan du også lese mer om Feelgoodz og se hele utvalget.