Podcasttips i varmen

Hallo fra et over gjennomsnittet varmt Oslo! Nå er det svært lite som slår Norge, må jeg si! 30 grader og sol hele dagen, og det skal heller ikke endre seg på en stund. HELT fantastisk! Man begynner nesten å lure på om utenlandsplanene var en dårlig idé (men bare nesten). Kroppen (og hodet) sliter litt med å forstå at det er ferie, så dét må gjøres noe med!

Jeg merker at morgendagen må tilbringes i en park med podcast og MYE væske. Podcast er min ultimate inspirasjonskilde om dagen, det finnes så utrolig mange muligheter! Når jeg først er i gang, så klarer jeg liksom ikke helt å slutte!

Mine favoritter er:

Tusvik og Tønne (always)
BOF – Business of Fashion
The Goop podcast
The Glossy podcast ( høres super overfladisk ut, its not!)
The Mindbodygreen podcast!

Så skal jeg ta fatt på Ida Fladens podcast når jeg reiser på ferie neste uke, har hørt så mye fint om den!

Nyt sommer hvor enn dere er – vi snakkes!

Kjole; ZARA – Sko; Other stories – Veske; MARNI