Mishi Mino Swimwear – Save the elephants

Ganske nylig kom min siste swimwear-kampanje ut. Vi skjøt bildene i fjor på Ystad Sjøbad i Sverige, og det er helt vanlig at det tar langt tid fra jobben gjøres til bildene kommer ut og er «offisielle».

Det er alltid ekstra koselig å jobbe med skandinavere, og jeg føler alltid at jeg blir så godt tatt vare på på hjemmebane. Selvom det ser varmt og deilig ut på bildene, var dette en typisk iskald sensommer dag i Sverige, og jeg ble faktisk syk dagen etter jobben var gjennomført. Jeg klarte likevel å kose meg på jobb. Mellom slagene stod Michelle, designeren bak brandet, klar med en jakke jeg kunne varme meg i.

Det er vanskeligere å planlegge shoots i Skandinavia fordi vi har såpass mange dager med dårlig vær. Jobben må uansett gjøres, så det hjelper lite å klage på temperaturen eller utsette bildene. Den danske fotografen Jonas Jensen tok bildene, og han er utrolig dyktig og flink med lyssetting, noe som har alt å si med et typisk vanskelig lys som vi jobbet med denne dagen. Det å få bildene til å se ut som en varm sommerdag, når det regner og er iskaldt er en kunst.

Mishi Mino er et helt nystartet svensk brand. Michelle Silva, som er designeren bak merket, brenner sterkt for dyrevelferd og spesielt for å redde elefantene. Mishi Mino swimwear er også en stolt sponsor av non profit-organisasjonen «The Perfect World Foundation», og for hver bikini som blir solgt, doneres 1 euro fra Salt-kolleksjonen direkte for å hjelpe TPWF med deres viktige arbeid med å redde elefantene. Jeg elsker elefanter, og har faktisk samlet på elefanter hele livet. Jeg har faktisk alltid med mitt faste reisefølge «Dumbo» når jeg reiser rundt på jobb. Ja, jeg har en rosa kosedyrelefant.. Og ja, jeg har den med meg hver gang jeg sover borte! Haha..

I fjor var jeg så heldig å få oppleve elefanter på nært hold i sitt rette element da jeg var på safari i Sør Afrika. Et møte jeg sent vil glemme. Jeg syns det er fantastisk å være med på laget til en merkevare som har fokuset rettet mot en så viktig sak som å redde elefantene, og er utrolig stolt over å være en del av denne kampanjen.

Ved å bruke min kode ELINE10, får du 10% avslag på hele Salt kolleksjonen på www.mishimino.com.

Håper dere liker bildene, X Eline S.

//English

Just recently my last swimwear campaign came out. We shot the pictures last year at Ystad Sjøbad in Sweden. It often takes a long time from the job is done until the pictures come out and are «official». It’s always extra nice to work with Scandinavians, and I always feel so good at home. Although it looks hot and comfortable in the pictures, this was a typical ice cold summer’s day in Sweden. I actually got sick the next day. I still managed to get the work done, and in between shots, Michelle, the designer behind the brand, was ready with a jacket I could warm myself in.

It is hard to plan shoots in Scandinavia because we have so many days of bad weather. But the job must be done, so it helps little to complain about the temperature or postpone the pictures. The Danish photographer Jonas Jensen took the pictures, and he is incredibly skilled and good with lighting, which has is crusial with the typical hard light we had to deal with on this day. Getting the pictures to look like a hot summer’s day when it’s raining and cold really takes an expert!

Mishi Mino is a new Swedish brand. Michelle Silva, who is the designer behind the brand, has a great concern for  animal welfare and especially for saving the elephants. Mishi Mino Swimwear is also a proud sponsor of the non profit organization «The Perfect World Foundation», and for every bikini sold, 1 euro is donated from the Salt collection directly to help TPWF with their important efforts to save the elephants. I love elephants, and have actually been collecting elephants since I was a little girl. I always have my regular travel partner «Dumbo» along with me when I travel around at work. Yes, I have a pink cuddly elephant – and yes; I bring it along with me every time I sleep away! Haha…

Last year I was lucky enough to experience elephants in their own habitat when I was on safari in South Africa. A meeting I will never forget. It’s fantastic to be part of the team for a brand that focuses on an important issue, saving the elephants and I am incredibly proud to be part of this campaign.

You can get a 10% discount on the Salt collection by using my discount code ELINE10 at www.mishimino.com.

Hope you like the shots, X Eline S.

my very first meeting with the elephants in their element in South Africa last year.

BTS

Mishi Mino, Salt Collection SS/2018


Shop the bikinis at www.mishimino.com