Sørlandsperlen Risør

Endelig tilbake på favoritt stedet på Sørlandet, Lyngør og Gjeving. Her har jeg tilbrakt mange fine sommerferier og har skapt gode minner gjennom årene.

Da jeg var liten var familien alltid på seilbåt gjennom hele sommeren, og det faste yndlingsstedet å legge til båten var Lyngør, sikkert fordi foreldrene mine har mange venner og kjente rundt i dette området og alltid selv ferierte her som barn.

I dag har vi vært på en deilig løpetur i skogen og på vår årlige stemnings tur til Risør. Risør ligger ca en 20 minutters biltur fra fastlandet innenfor Lyngør. Jeg elsker de små hvite husene på rekke og rad i Risør, i ekte Sørlands stil. Jeg må hit i hvert fall en gang ila sommeren for å få ordentlig norsk sommer stemning. Og selvsagt måtte vi kose oss med en sommer is i den deilige varmen..

Jeg anbefaler alle å ta en tur til Risør. Byen er virkelig utrolig stemningsfull og koselig! Også menneskene i byen er herlige. Nå skal jeg lage et deilig sommer måltid og vi skal nyte den flotte fullmåneaftenen.

Håper alle har en super helg.

X, Eline S.

 

Finally back to my favorite spot in South of Norway, Lyngør and Gjeving. I have spent many summers her and made some good memories during these years.

When I was little my family used to be on a sailboat all summer, and our favorite spot to dock up was Lyngør, probably because my parents have many friends in this area and used to be here when they were young.

Today we went on a nice morning run in the woods and on our yearly summer trip Risør. Risør is only a 20 minute drive from Gjeving. I love all the small white houses in a typical south Norwegian style. I have to come here at least once a year to get into a Norwegian summer mood. And of course we had to enjoy a ice cream in the summer heat..
I really recommend everyone to experience Risør. The city is really viby and cozy! Also the people in this city are lovely people. Now Im gonna make a delicious summer dinner and enjoy the full moon night.

Hope you all are having a lovely weekend.

X, Eline S.


Wearing – J.Lindeberg.
Corset – Zara.
Sunglasses – Zero UV
Necklace – Vintage
Bracelet Anchor – Paul Hewitt
Bag – Decadent Copenhagen
Shoes – Amust
Ring – KumKum Jewelry