Er du ferieklar?

Er du klar for sommerferie?

Er kofferten pakket, og har du kommet i feriestemning?

Jeg gikk inn i sommerferiemodus med en gang varmen kom. Det har blitt senere kvelder både på de voksne og barna. Vi har badet, spist ute, hatt piknik på gresset og tillatt oss noen sene morgener. Vi skal tilbringe den første delen av sommerferien i Norge. Klok av skade vet jeg at det er lite nyttig å pakke fancy sommerkjoler, hæler og morsomt tilbehør. På sørlandet går jeg for det meste i jeansshorts, komfortable basics og hjemmestrikkede gensere på kveldene.

Deretter går turen til den franske rivieraen, og med en gang jeg innstiller meg på sydlige strøk vet jeg at kofferten må pakkes deretter. Det eneste jeg drømmer å gå rundt i er en fin badedrakt, løse bukser, skjellsmykker, behagelige sandaler, en stråveske og cateye solbriller. Med dette hadde feriegarderoben vært komplett.