Min sommer: Anja Johansen

 

Hvor skal du tilbringe late og forhåpentligvis solfylte feriedager? 
Vi har allerede hatt to uker i Florida, men vi skal en uke til Marbella, en tur «hjem» til Bergen, og et par helger på hytta i Stavern og på fjellet. Blir en sommer med mye konstraster, og det elsker jeg!

Hva er norsk sommer for deg? 
Det første jeg tenker på er, iskald rosévin, Môet Ice fylt med mintblader, bringebær, blåbær og isbiter, men det blir det lite av i sommer pga den lille i magen, hehe. Men alt det andre jeg forbinder med norsk sommer kan jeg så absolutt gjøre i år. Pine meg ut i det kalde vannet, spise tonnevis med nystekt loff, reker, majones og krabbe. Nyte kveldssolen med frukt og bær, rusle rundt i sommerkjolene mine og lukte sommer, jeg elsker nemlig lukten av solkrem hehe!

Hvilke bøker leser du på stranden? 
Uff, jeg leser jo sjeldent bøker, og når jeg er på stranden klarer jeg ikke ligge stille,  jeg MÅ gjøre noe. Bøker kan jeg lese på fly eller når jeg sitter på toget/bussen. Men siden du spør så er boken jeg leser nå «Hjernen er stjernen«.

 

Hva drikker du helst i varmen for å kjøle deg ned? Iskaldt vann med sitron, mintblader, og bær.

5 ting du ikke kan overleve sommeren uten? 
Solkremen min fra Dr Shcrammek!
Favoritt sommerkjolen min fra Zara som jeg kjøpte for fire år siden. Bær, frukt og friske grønnsaker. Reker og loff.
Og rosévin (Når jeg ikke er gravid).

 

 

Sjømat på brygga eller grillmat i hagen? Sjømat på brygga!
Kveldsbad eller morgenbad? Morgenbad.
Båttur eller skogstur?
Båttur om sommeren, skogstur om høsten!
Sommerhus i Italia eller øyhopping i Hellas? Sommerhus i Italia, skal faktisk til Italia neste sommer og har leid hus 😉
Festival eller topptur? Vet ikke om jeg orker festivallivet haha! Så heller kanskje en lett topptur hvis det finnes?
Storby eller strandferie? Storby!
Kroneis eller båtis? Båtis!

Sjekk ut bloggen til Anja her og Instagram her!