Gone to the beach!

Direkte inne fra ferieparadiset – og ja, det er like deilig som det ser ut til! Selvom Oslo var helt vanvidd da jeg dro er det noe med å komme seg ned til Mallorca.

Mallorca for meg betyr hjem. Å komme hit betyr momentan ro og godfølelse og det blir ikke sommer uten. Jeg kjenner hver krok, og bruker minimal med tid på å «lande». For meg er dette det ultimate stedet, og jeg ville ikke byttet det mot noe i hele verden.

Jeg skal lage en Mallorca guide til dere i løpet av den neste uken. Skal sies at etter 12 år på denne øya har man sine stamsteder man ikke vil gi slipp på, men jeg føler meg relativt oppdatert på hva som er verdt å få med seg i dette lille paradiset. Det er så mye å se og gjøre, og jeg er sikker på at de aller fleste kan finne noe de elsker på denne øya. Skal også sies at maten her har blitt noe jeg vil beskrive som i verdensklasse på svært kort tid, noe jeg er over gjennomsnittet happy for!

Bikini: HM