Min sommer: Line Langmo

 

Hvor skal du tilbringe late og forhåpentligvis solfylte feriedager? 
Min sommerferie blir alt annet enn lat med to små aktive barn, men solfylt blir den! Den første uken tilbringes i Kragerø (og når sommer-Norge viser seg på sitt beste vet jeg at det blir helt magisk!) Deretter skal familien til Frankrike i 3 uker (der er det ALLTID magisk!)

Hva er norsk sommer for deg? 
Norsk sommer er Sørlandet, utetid, badmington, båtliv, softis med lakrisstrø til lunsj, kalde bad, brennmaneter, måltider som nytes fra grillen, hjemmestrikkede gensere på kjølige kvelder, mygg, Birkenstocks og lykkelige barn!

Hvilke bøker leser du på stranden? For min del blir det mest lesing av magasiner på stranden, bøker blir ofte nedprioritert til fordel for bygging av sandslott og bading! Derimot er den siste boken jeg leste (som jeg ble oppslukt i) «Omgitt av idioter» virkelig å anbefale!

Hva drikker du helst i varmen? 
Uansett temperatur starter jeg dagen med morgenkaffe og vann. Resten av dagen går det i vann og gjerne Solo Super! (Jeg har en greie for Solo Super.) Om kvelden drikker jeg gjerne hvitvin med Farris og masse isbiter.

5 ting du ikke kan overleve en sommer uten? 
Familien min, gode venner, solkrem, badetøy, skalldyr, strikketøy og en tur til Frankrike.

 


Sjømat på brygga eller grillmat i hagen?
 Ja takk, begge deler! Men må jeg velge så blir det sjømat.
Kveldsbad eller morgenbad? Ja takk, begge deler!
Sommerhus i Italia eller øyhopping i Hellas? Sommerhus i Frankrike!!
Båttur eller skogstur? Båttur definitivt!
Festival eller topptur? Ingen av delene, men må jeg velge blir det festival!
Storby eller strandferie? Jeg elsker begge deler! Strandferie om sommeren og storbyferie på høsten eller våren.
Kroneis eller båtis? Ingen av delene egentlig! Jeg liker saftis bedre enn fløteis, og tar gjerne en kule kokos sorbet. Jeg har i det siste fått dilla på Acai-pops, og sier heller ikke nei takk til lakris is. Lykke!