The Astral Projection


Min nyeste editorial kom akkurat ut i det kunstneriske amerikanske magasinet «The Alchemist magazine»

 

Jaime Chan er en utrolig dyktig, ny og up and coming fotograf i LA. Han er ekstremt kreativ og energisk. Virkelig en utrolig inspirerende fyr å jobbe med!

Måten Jaime jobber på er helt unik og annerledes, jeg har aldri jobbet på denne måten før. Editorialen vi skjøt ble skutt på en helt hvit vegg, men med en reflektor lysende på meg. Over reflektoren brukte han forskjellige naturmotiver som han har tatt rundt på forskjellige steder i verden. Mamma var faktisk med meg på jobb denne dagen, hun var på besøk i LA og syns det er gøy å se hvordan jeg jobber foran kameraet.

Håper dere liker bildene. Jeg synes resultatet ble utrolig kult!

//English

My latest editorial was just released in the artistic American magazine called «The Alchemist magazine». Jaime Chan is a really talented up and coming photographer in LA. He is extremely creative and has a lot of energy, in other words a really inspiring guy to work with!

The way he works is unique and different, something different from what I am used to. The editorial was shot on a plain white wall with a reflector shining towards me and on the reflector he used different motives from nature that he had shot around the world on his latest travels. My mom was actually with me at work that day, she was visiting me in LA and wanted to see how I worked in front of the camera.

I really hope you like the photos. I think the result turned out very well!