Palma, Mallorca

God søndag!

Jeg må liksom alltid ta turen til Palma når jeg er på «Mallis». Det hører med, og klarer ikke holde meg borte. Det er dessverre sjeldent mye å kjøpe da det alltid er mega sommersalg, men en tur må alltids til likevel. «Bossa» som er yndlings smykkebutikken skuffer heldigvis aldri, det skal sies.
Beste jeg vet er å kjøpe en yoghurtis på yndlingsjappa og bare vandre rundt i gatene. Alt ser (nesten) likt ut som det har gjort i 12 år og det er akkurat det jeg elsker. Vakkert, nedpå og akkurat passe stort.

Tiden her nede har gått så umåtelig fort og jeg skjønner ikke helt at jeg allerede imorgen skal hjem til Oslo igjen. Heldigvis er ikke det gærent det heller. 28 grader, reker og smoothie, ja takk! Men aller først, nyte siste delen av helgen og krampe sole litt. Neida, joda, neida.

Vi snakkes! (Og ja, Mallorca guide is coming up!)