Ciao Mallorca!

Heim til Norge we go! 2 uker går så fort at jeg ikke helt vet hvor jeg skal legge tankene ved det akkurat nå. Rakk så vidt å innse at jeg var her, før jeg måtte pakke baggen(e) igjen. Men gud så deilig det har vært – å leve i min egen lille Mallorca boble, og ikke tenke for mye på hva som skjer hjemme. Midt i blinken akkurat nå!

Det aller beste med å nå dra hjem det er at vi bare er halvveis i juli, og masse moro venter! Oslo, København, Tjøme, kanskje Amsterdam? Sommeren er på ingen måte over og jeg gleder meg til resten.

Bildene ble tatt i dag tidlig da jeg og min kjære mor hadde frokostdate. Det er INGENTING jeg liker bedre enn frokost date, tidlig på morgenen, gjerne litt før verden har våknet til liv. Vi bestilte ca alt på menyen, akkurat sånn jeg liker det! NAM!

Vi snakkes! (Ja, Mallorca guide kommer!)

 

Sko; Dior – Veske; Simon Miller – Belte; CalaJade