3 unike Eco-hotell i Tulum, Mexico!

Tulum blir kalt Mexicos Bali og det er ikke for ingenting. Hvite sandstrender strekker seg langs det turkise havet hvor bystripen Tulums boheme fasade lokker til seg turister fra hele verden. Her finner du alt du kan ønske deg av smoothie bowls, yoga studioer, stråparasoller, hekle bikinier, vintage biler og eco hoteller. Skal du på ferie hit, er det minst 3 hoteller du bør sjekke ut, for selve hotellopplevelsen her nede er endel av det å reise til Tulum.

Habitas

Habitas er et nydelig hotell som har miljøet i fokus. På Habitas er det ikke lov med plast og gjestene bor i store flotte telt fordelt rundt på eiendommen, de fineste rommene finner du på pynten vendt ut mot havet, hvor du kan se på soloppgangen fra sengekanten. Hotellet har en egen liten bukt med en privat strand og et fantastisk infinitypool som strekker seg ut mot det turkise havet. Habitas er hotellet for deg som vil ha det enkelt, med et hint av luksus. Hotellet har også en restaurant med alt fra friske drinker og grillet fish taco til guacamole, salater og ostekake. Dette er et sted du sjekker inn og blir værende på! Nevnte jeg også at de arrangerer utendørskino med popcorn og vin? Kan det egentlig bli noe særlig bedre? Les mer om Habitas her.

Azulik

Azulik er noe helt eget. Dette hotellet er bygget inn i naturen av naturelementer uten å røre så mye som en kvist. Her flettes hotellfasilitetene inn i selve jungelen på eiendommen og man får følelsen av at man er hjemme i trehytta til Tarzan og Jane, akkurat som i filmen. Azulik har på en eller annen magisk måte klart å lage luksus ut av treelementer og har gjort hver eneste krik og krok helt spesiell. Hit kommer folk for an romantisk getaway og for å senke skuldrene i takt med naturen og gi sjelen sin en skikkelig ferie. Hver kveld samles folk her for å se solnedgangen fra toppen av hotellet som kalles «the nest» hvor Azulik har laget små sittegrupper som ser ut som fuglereder i høyden, med den mest perfekte utsikten utover det karibiskehavet og jungelen. Bor du ikke her, må du i hvert fall ta turen for solnedgangen! Les mer om Azulik her.

La Valise

La Valise er en drøm for alle som er på jakt etter noe helt spesielt. Dette hotellet har bare ni rom, og føles som ditt eget lille hemmelige paradis. Stranden ligger utenfor døra, så her blir du vekket av brisen fra havet og at solen står opp og gjør himmelen lys lilla rett foran øynene dine. Interiøret er miljøvennlig, bohem og delikat, og hele La Valise har en unik og avslappende vibe som virkelig får deg til å senke skuldrene og føle deg som hjemme. Og det er nettopp det personalet vil at du skal. Nyte, skape og slappe av i autentisk og inspirerende atmosfære. La Valise er hotellet for deg som vil ha en rolig og barbeint ferie på stranden, som like gjerne vil lese en bok i en hengekøye som å ta sykkelen ut på en tur i nabolaget på jakt etter fersk frukt eller gatas beste taco. Les mer om La Valise her.

Alle bilder er hentet fra hotellets egne nettsider og booking.com