2 dager i København!


På Søndag dro jeg og min kjære venninne på en liten spontantur til København. Kun for å kose oss, spise god mat, og kanskje shoppe litt? Sistnevnte skal sies at ikke ble fullt så vellykket, men shit la gå!

 

Lenge siden jeg har vært i København, så var på tide å ta seg en liten tur. Ikke egentlig veldig typisk meg å være så veldig spontan på slike ting (kjedelig, jeg vet!) men det føltes vanvittig digg å ha muligheten. Tror kanskje jeg skal jobbe med spontanitetsgenet litt. Det gjør godt for sjela og ikke alltid vite helt hva som skjer 3 måneder frem i tid. Jeg har i hvertfall fryktelig godt av det!

Vi har KUN trasket rundt fra restaurant til restaurant og sett på folk. Helt midt i blinken! Man kunne selvfølgelig vært her mye lenger, men var akkurat passe for å bare komme seg litt ut av Oslo og få litt nye impulser. København er en vakker by, og jeg merker at «Instagrammeren» i meg jubler av å være her. Skal gi dere en liten update på hvor det er verdt å spise de nærmeste dagene!

Håper dere nyter sommerdagene – det gjør jeg!

 

Har fullstendig dilla på gjennomsiktig kjoler og skjørt om dagen med badedrakt og body under. Det gjør det hele litt mer spennende syns jeg!

Skjørt; Gammelt, klippet vekk foret – Sko; Nelly – Body; Weekday – Veske; Marni