På riktig sted til feil tid

 

Sommerferien nytes til det fulle, og det blir mye strand, soling og bading. Etter å ha feriert her i Frankrike i mange år har vi funnet våre favoritter når det kommer til beach clubs. Det viktigste for oss er at det er barnevennlig, god service og god mat. Prao Plage i Sainte Maxime har blitt en av favorittene våre. Vi oppdaget stedet for ca 4 år siden, da vi giftet oss. Vi var vi på jakt etter et sted vi kunne ha fredagsmingling før selve bryllupet og siden den gang har vi vært her hver eneste sommer!

Ferierer du på den franske rivieraen er dette absolutt et sted å anbefale. Det er ikke et sted med høy partyfaktor, men et sted som er perfekt for barnefamilier. Det kan faktisk bli liv her også, men da må VM finne sted og gjerne en kamp mellom Frankrike og Kroatia. Viva la France! 

For første gang på mange år følte vi at vi var på riktig sted til feil tid. At franskmenn er patrioter er ingen hemmelighet, men makan til engasjement skal du lete lenge etter! Heldigvis vant Frankrike kampen, og både store og små tok del i tidenes feiring. Selvom ikke det var dette vi var på jakt etter, er det gøy å oppleve slikt når man først er her nede.