Dailytalk: AG

AG, en av våre bidragsytere her på Dailystory.no slipper heller ikke unna vår «Dailytalk». Hun sier hun liker seg best bak kamera og unngår den røde løperen som pesten, men det viser seg at hun ved flere anledninger har hatt både stort publikum og vært midtpunktet. Bli bedre kjent med Anne-Grethe Starheim:

1. Hvorfor tror du at akkurat du er utvalgt til vår «Dailytalk»?
Fordi jeg er sjukt morsom. Eller?? Er det kanskje rett og slett fordi jeg er bidragsyter og medeier i Dailystory.no???

2. Nå må vi få et bilde, har du en bra selfie?

3. …og så må vi få en dårlig selfie..

Oi, der var det mange å velge mellom gitt. Så dårlige at de faktisk burde vært sensurert. Bertine er med på de aller, aller værste. Her er den beste av de værste.

4. Det er ikke uten grunn du er utvalgt til vår «crush». Du ser alltid så sinnsykt bra ut! Hva er din morgenrutine og hvor lang tid bruker du på badet?
Jeg tenkte hvertfall ikke på at jeg selv skulle måtte svare på disse spørsmålene da vi skrev de en gang i tiden. Men greit- her kommer en avhandling om min morgen.

Alarmen settes på ca én time før jeg må sparkesykle avgårde til kontoret eller kjøre til sminkejobb. Det slumres gjerne en gang eller to før jeg sjekker om det har kommet inn beskjeder angående jobb, er en kjapp tur innom Aftenposten.no og Dailystory.no, så klart! Jeg skvetter hver eneste gang jeg går ut soveromsdøra der speilbildet av en gedigen Terracotta Army-dude (en av Frodes «kjøleskapsmagneter» fra våre reiserer det første som møter meg. Litt småsur stapper jeg en stor spiseskje med Cocosa i kjeften, som jeg gurgler på mens jeg dusjer. Jeg vasker håret hver dag da det ser ut som jeg har smurt Cocosa også i hodebunnen i løpet av natten.
Akkurat nå bruker jeg System Professinal Volumize shampo, Balance Mask og Alpha Energy Serum for en bedre hodebunn og bedre hårkvalitet.
Så er det på med trynet. Først en håndfull med Elixir produkter, som jeg forøvrig har forelska meg helt i, deretter en håndfull med Glo Skin Beauty sminkeprodukter oppå der, så klart. Fra Elixir: Niactil Cleanser, Ciactil Everyday Serum, Ultimate Eye Formula øyekrem og Niactil 4% ansiktskrem. Fra Glo Skin Beauty : Tinted Primer spf 30 i fargen Medium, Natural Concealer, Pressed Base Foundation, Begonia Rouge. Sort mascara fra Lancome Hypnose (all time favorite) og akkurat nå et solpudder fra Guerlain. Mens jeg tar på meg skoa spiser jeg et Brisk knekkebrød med noe enkelt pålegg (som helst ikke krever utstyr) og noen vitaminer. Jeg skyller det hele ned med et glass vann med en halv, skvisa sitron. Om Frode fortsatt er i hjemme får han alltid et kyss før jeg beiner ut døra. Jeg glemmer ALLTID et eller annet og må alltid låse meg inn igjen for å hente noe. Standard.

5. Favoritt duft?
Jeg elsker lukten av de hvite rosene på tunet til mamma og pappa, lukten av skogen, lukten inne i selet på setra og lukten i huset når står jeg står opp juleaften. Alt dette er heime på Stårheim der jeg vokste opp.

6. Hva vil du helst at mannen din skal lukte?
Nydusja med en fresh fuktighetskrem i ansiktet. Sniff og gnukk!

7. Hva hører du på akkurat nå?
Akkurat nå sitter jeg på flyet med mine Sony trådløse headset og hører på «She only likes me when I`m drunk» av frumhere.

8. Og hva ser du på akkurat nå?
Menyen på SAS flyet på vei hjem fra Barcelona. Blir vel en rødvin, tenker jeg.

9. Take-away eller hjemmelaget?
Jeg spiser ALT for mye ute, bl.a favoritten Poke på Colonel Mustard eller hummus med kylling på Kashba, begge restaurantene er «in my hood», Alexander Kiellands Plass. Frode og jeg reiser gjerne etter spisesteder, som til alt fra verdens beste restauranter som Noma i København, Osteria Francescana i Modena, Tickets eller El Cellar De Can Roca i Barceloa, eller til gatematen i Bangkok og pappas tørkasild heime på Stårheim.

10. Hvilken 5 ting må du alltid ha i kjøleskapet?
Sitron, egg, knekkebrød fra Brisk, eggnudler og agurk. Hmmm. La oss heller si «ha på kjøkkenbenken», hilsen kokken.

11. Hva er din kaffebestilling?
Dobbel latte på soya (islatte på sommeren) på Tranen på Alexander Kiellands Plass eller på Kaffebrenneriet på Sagene.

12. Hva er din(e) guilty pleasure(s)?
Adidas, krokodiller, Royal is med mandler og å få grave meg ned i sofaen med iPhonen (Instagram).

Frode derimot mener jeg burde skrive «gammel dritt musikk fra 90tallet» og lage smørje (typ babymat) av middagen. Dette kommer av at når jeg var liten var det en SELVFØLGE at vi MÅTTE ha potet, til ALT. Poteten moste så jeg så inn i sausen for å integrere den eller usynliggjøre den, om du vil. Uansett saus. Hvit, brun eller i spagettisausen. Mhm, du leser riktig. I spagettisausen. Sammen med spagettien. Jada.

13. Hva får deg til å gråte?
Andres gleder og sorger. Dyktige og engasjerte mennesker som utretter noe fantastisk. Urettferdighet. Liv og død.

14. Når gråt du sist?
Da jeg las utkastet til en bok, der min avdøde venninne, Lollan, blir mye nevnt. Jeg gråt også når jeg så paraden under Pride i Oslo før sommerferien.

15. Hvilket råd ville du gitt til deg selv som 15-åring?
HAHA! Jeg hadde ikke hørt på de likevel.

16. Angrer du på noe i livet ditt, og om hva, hva ville du gjort annerledes?
Det er flere episoder og folk jeg gjerne skulle ha viska bort og som jeg fint kunne ha klart meg uten. Men, det er vel dissa tinga som gjorde meg sterkere. Sure did not kill me.

17. Tre mennesker, død eller levende du helst ville spist middag med?
Frode, og mine bonuskids Oscar og Conrad, så klart. Men Leonardo DiCaprio skulle også fått blitt med på en tacofredag.

18. Hva hadde dere snakket om?
Jeg hadde sikkert blitt stum, kanskje stammet eller sagt sjukt mye teit. Eller sparka i leggen til Frode fordi han hadde sagt sjukt mye teit.

19. Hva hadde du servert?
Take away. Garantert. (Kan ikke kaste bort tiden på å lage mat når man har Leo på besøk!)

20. Hva bestiller du i baren?
Corona. Er jeg «hjemme» i Barcelona bestiller jeg en drink i baren på Cotton House Hotel som heter Mediterranean 75. Det er seriøst den beste drinken jeg noen gang har smakt, den er basert på basilikum og hylleblomst. I Oslo har også Piscoteket i Torgata en grisegod korianderdrink. Plah sin streetfood restaurant , AHAAN, skal også få kred for en knallgrønn basilikumdrink jeg fikk der. 

21. Hva er ditt morsomste partytriks?
Oooh, med riktig musikk kan jeg ha en tendens til å dra frem gamle dansekunnskaper som hadde fått kidsa til å ville grave seg ned av flauhet om de hadde sett det. Jeg kan også lage plystrelyd gjennom pieringhullet (fra år 2000) i leppa.

22. Hva er den siste gaven du gav?
Gavekort på « Shopping og middag med AG» og en Adidas bøttecap, i bursdagsgave til Conrad, min yngste bonussønn.

23. Hvem fikk du din siste SMS fra?
Fra kompisen min, Yonus Degel.

24. Hva stod det i den?
Han sendte meg dette kule bildet han har tatt av mine to bonuskids i stupefart på Sørenga i sommer. Bildet er tatt med et gammelt Minolta kamera han arvet av sin far. Fremkalt og uredigert.

25. Hvilket ord ville du brukt dersom du skulle beskrevet deg selv med ett ord?Surrehue. (Frode mener ordet «Fjern» passer bedre.)

26. Hvem er ditt største forbilde, og hvem inspireres du av?
Jeg får inspirasjon av alle jeg møter på min vei, det være familie, venner og bekjente, kunder og kollegaer, filmer og ting på nettet, og ikke minst av reisene til meg og
Frde.

27. Hvor er det fineste stedet du noen gang har besøkt?
Jeg og Frode bruker alle penga på å reise, spise og til å reise litt til. Stedene som popper først opp i hodet mitt er Burma- Ngpali Beach og Inle Lake. Baros på Maldivene, Ankor Vat i Kambodsja. Vang Vieng i Laos var også helt ok.

 28. Hvor ditt neste reisemål?
Jeg håper på å rekke å besøke familie i Bodø og i Nordfjord før hagen utvides til en hel plantasje.

29. Hva er det mest dramatiske du har opplevd i livet ditt?
En grusom utforkjøring med lappen fersk i lomma, en brann i huset vårt da jeg var veldig liten, å miste min tante og reserve mamma da jeg var 10 år, å være 15 år på fest på Fiskå i 1996.

30.Hva er det ved deg som nesten ingen vet om?
At jeg kom på 3.plass i NM i Discodance/Freestyle i 1997. Jeg dansa alene foran et fullstappa Rockefeller til «Can’t touch this» med MC Hammer. Og så er jeg rå på lapdance, sant Marie Murstad?

31.Hvilken side ved deg tror du ville overrasket andre mest?
At jeg er ofte dritsur.

32. Ditt beste råd til Dailystory, og hvorfor digger du oss?
Dere er en samling av de fineste damene jeg veit om og jeg digger å få lov til å være med på laget, selv om jeg egentlig ikke har peiling på å drive nettmagasin. Vi er vel egentlig alle i en læreprosess sammen, som er veldig artig og spennende.

//Innlegget er merket med reklame fordi jeg har fått produkter til min sminkebag og stylingkoffert i spons! Og takk og lov for det!