Hei august!

 

Vipps så var det plutselig august – og tilbake til hverdagen igjen! Flaks at jeg elsker hverdag da!

I og for seg så har jeg fortsatt fri, men likevel merker jeg at det er på tide å komme litt i rutine igjen med både trening og mat – litt mye is, vin og dessert, og litt lite tidlige morgener med puls. Men det er sånn det skal være, ferie er ferie. Og desto diggere er det å komme litt tilbake i hektene.  Ved siden av dette skal jeg bruke August på å finne ut av veien videre for meg selv. For første gang i mitt liv så vet jeg rett og slett ikke helt hva mitt neste skritt er. Litt gøy, litt kult, men også litt skummelt. Mulighetene er mange, hodet mitt er fullt opp av ideer og ønsker, så nå må de bare snevres litt inn og skaleres ned. Jeg tenker stort.. kanskje litt for stort i blant. Jeg har også en tendens til å ønske å gjøre alt på en gang, og det er ikke alltid like lett. Det å finne roen med å ikke vite helt er jeg heller ingen verdensmester på. Jeg har alltid visst min vei, og hva som kommer next. Not anymore. Jeg tipper det blir magisk uansett hva det blir. Føler det på meg!

Kjole: Line of Oslo (snart I butikk)