5 ting du bør gjøre de siste sommerdagene!

Dra på telttur i skogen! Ta med deg en gjeng gode venner, deilig mat, en flaske vin og finn et koselig sted å tilbringe natten. Ting trenger ikke være planlagt for å være hyggelig, snarere tvert imot!

Tilbring ettermiddagen i vannkanten! Hvis du ikke har egen båt eller kjenner noen med båt kan du hoppe på en av Oslo Fergene fra Rådhusbrygga ut til for eksempel Hovedøya eller Gressholmen. Ta med deg en jordbærkurv og kakao på termos og ta deg et kveldsbad mens du ser på solnedgangen!

Dra på bringebærplukk! Ingenting er koseligere enn å ta med seg en mor, søster, kompis eller kanskje mormor på bærplukk. Spis dere mette mens dere fyller kurvene med store søte norske bringebær og inviter venner og familie på vafler og hjemmelaget syltetøy!

Arranger utendørs filmkvelder! Eller kanskje de har et slikt opplegg i en park der du bor? Man trenger ikke mer enn et teppe og noen puter, en god film og en stor bolle med popcorn! Så er kvelden komplett!

Ta med deg boken du ikke har rukket å lese på cafe! Det er ikke ofte vi nordmenn kan sitte ute på cafe og nyte solstrålene. Det er derfor ekstra viktig å gjøre det nå mens vi kan! Ta med deg en god bok og sett deg på en koselig cafe og bestill en iskaffe og croissant eller sjokoladebolle. Fordi du fortjener det!