Pimp dine egne fletter!

 

Denne sommeren har skjellene vært tilbake i motebildet for fullt. Som liten var familien min alltid på seilbåt en måned i strekk hver sommer, hvor mamma alltid flettet oss jentene med stramme corn rows fletter, sånn at hun skulle slippe å stresse med saltvannsfloker. Jeg har alltid vært super fan av fletter, og digger å putte både skjell og perler i håret.

Jeg elsker å flette både meg selv og andre, spesielt nå om sommeren lever jeg alltid ut min indre Pocahontas! Enten det er en stor, to-tre enkle små statement fletter, eller med hodet fullt! Personelig digger Jeg at ting ikke er for perfekt og symmetrisk, spesielt om sommeren foretrekker jeg en mer naturlig rufsete look.

 

English//
This summer hair accessories like shells are back in the fashion picture. As a child my family used to sail for a month every summer. So my mom would usually braid us girls so we didn’t mess up our hair to much with all the sun and salty water. I have always been a huge fan of braids and love decorating them with shells and pearls. I love both to braid myself and others, especially during summer, its like I am expressing my inner Pocahontas. Either with one big, a couple smaller statement ones or simple braids all over my head. Personally I like it when it doesn’t look too perfect, I prefer it more natural and messy.
Wearing: Wanderlust bikini – By Biehl necklace – ZL Europe cardigan – bracelet – homemade