Blått på blått!

Hello, og god onsdag!

Ut av komfortsona med meg, men ikke helt. Jeg elsker denim, men blått derimot har jeg aldri vært noen stor tilhenger av. Har i grunn aldri fått det helt til å funke på tross av denimdilla, og føler meg rett og slett ganske kjip med det. I går slo jeg til med et helt blått antrekk derimot, og føler jaggu det funket! Nå som været har blitt litt kaldere her i Oslo føltes det nesten rart å gå ut  tidlig på morgenen i 15 grader gå ut med bare bein. Rart med det, hvor vant man kan bli til tropevarme, også her i Norge. Jeg kommer til tross for temperatur dropp beholde de bare beina også godt ut i september, er ikke nordmann for ingenting!

Nå er det Oslo Runway som står for tur – og det skal dere få updates fra senere i uken!

Skjørt; ZARA – Skjorte; Line of Oslo – Jakke; HM – Sko; Gucci