Tilbake til hverdagen!

 

Jeg håper alle har hatt en super duper uke. Sommeren er snart forbi og jeg setter snart snuten tilbake NYC på nye eventyr. Denne sommeren har vært så fantastisk, men er deilig å komme tilbake til hverdag og rutiner. Den siste uken hjemme i Norge skal jeg bruke på familien og de nærmeste og selvfølgelig få meg noen deilige turer i skogen. Ønsker alle en super helg.

 

 

English//
I hope everyone are having great week so far. Summer is almost over and I am ready to go back to NYC on new adventures. This summer has been so magical, but I hav  to admit that I am looking forward to get back to routines and everyday life. My last week home in Norway will be spent with my family and my loved ones, and I will also try to get some hikes in the woods in there as well. I wish everyone a lovely weekend!

Dress: lånt av Fjong.co, Reformation – Bag: Celine – Shell bracelet: homemade by me