Tid til egenpleie!

 

Før sommeren fikk jeg tilbud om å teste ut en behandling hos SK-Norge. Jeg går mye i jobben, og kan merke at jeg ofte kan være plaget av hovne ben og vann i kroppen. Jeg ble tipset av en venninne, som også har det samme problemet. Hun anbefalte det på det sterkeste da det hadde hjulpet henne masse.

Jeg booket inn en time for lymfedrenasje. Da jeg er skeptisk av natur leste jeg meg opp før jeg tok behandling. SK-Norge bruker Eximia sin patenterte vakuumbehandling og har både lymfedrenasje (LPG) og dyp bindevevsmassasje. Disse nye formene for behandling har på kort tid blitt svært populære over hele verden, og det er ikke uten grunn.

Som det står beskrevet på SK-Norge sin hjemmeside så bidrar behandlingen blant annet til å øke blodsirkulasjonen, fjerne vannansamlinger, skille ut avfallsstoffer (detox), fjerne cellulitter, styrke immunforsvaret og løse opp forkalkninger, samt fjerne overflødig proteiner. Det hjelper også mot menssmerter og andre smerter i kroppen.

Vakuumbehandling er den mest effektive formen for lymfedrenasje og bindevevsmassasje fordi vakuumet skaper ett undertrykk som stimulerer lymfesystemet. Jeg var redd behandlingen skulle være vond og ubehagelig, men det kjennes kun ut som en vanlig hard massasje. Maskinen ruller over huden på de områdene man ønsker å behandle.

Allerde etter to behandlinger så jeg kjempe resultater. Jeg fikk ikke det velkjente avtrykket etter sokkene etter endt arbeidsdag, og bena føltes letter og mindre hovne. Huden ble supermyk, og jeg var mindre stiv og støl i kroppen.

Det må sies at jeg ikke er for å fremme kosmetiske innsprøytninger og inngrep, men dette er noe helt annet da det er helt naturlig. For deg som sliter med vannansamlinger, hovne ben, cellulitter eller ønsker å stramme opp huden etter fødsel (på områder som ikke kan trenes) anbefaler jeg virkelig å teste ut dette.

SK-Norge finner du HER.

//innlegget er merket som annonse da behandlingene er sponset.