3 store trender du har i skapet fra før!


De tre største trendene under Copenhagen Fashion Week har du garantert i skapet fra før. Uten at du vet det så har du nok til og med vært ekstra trendy denne sommeren uten egentlig å vite det.

Alle trender kommer og går. Nå er det heller ikke slik at alle trender er for alle, men jeg synes alltid det er gøy å følge med, la meg inspirere og kanskje bli litt mer kreativ. Jeg vil heller la meg inspirere av en trend og implementere den i min egen stil enn å kopiere en trend direkte. For mannen i gata er dette mer til inspirasjon. Trendene under moteukene blir alltid dratt ett hakk videre, og gjort mer streetstylevennlig.

//bilde lånt fra Standard.co.uk

Hadde jeg jobbet på kontor hadde jeg neppe stilt opp på jobb i sykkelbukser og magekort, men heller en svart bukse til knærne og en pen blazer. Hadde jeg jobbet i pleiebransjen hadde jeg nok ikke brukt store statement øredobber og gullbelagte skjellsmykker. Jeg hadde ikke stilt opp i fargerike havaianas til festkjolen i et bryllup, men du skal ikke se bort i fra at de hadde kommet på i de sene nattetimer.

Sykkelbuksen; Jeg elsker at det har kommet lengre shortser i motebildet igjen. Lengden til rett over kneet er flatterende til mange. Klipp av en smal jeans, klipp av en tights eller bruk rett og slett en sykkelbukse. Fint til en oversized skjorte, en blazer og hæler.


Havaianas;
Jeg vet ikke om det er riktig å si at havaianas er i motebildet igjen, for min del har havaianas alltid blitt godt brukt hver sommer. Nå er det de fargerike variantene som gjelder, og gjerne de med brazilflagg og brede bånd. Sats på knallgule, lilla, rosa eller oransje og kombiner de gjerne med en sommerkjole.


Raske briller;
Med «raske briller» så mener jeg briller som egentlig er ment for sport. Oakley eller Blaze sine modeller som har farget speilglass og buet innfatning. Disse skal gjerne kombineres med mer feminine og mindre sportslige antrekk.


//bilder lånt fra Vogue.com