Å bevare og dele gode minner!

 

Jeg ble så glad da vi ble spurt om dette samarbeidet. Nå går det mot høst, og jeg har gledet meg lenge til å organisere bilder og lage noe fint ut av dem. Fotoknudsen har laget en helt genial minnebank-app hvor du kan lagre alle bildene dine, for så å kunne bruke deres egen fotoknudsen app til å lage fotobok, i tillegg til å kunne fremkalle bilder, lage fotokalender eller interiørprodukter. Jeg har en mormor og en farmor som ikke er så veldig mye på Instagram (eller, de er vel strengt tatt ikke der i det hele tatt:) og de skjønner kanskje ikke helt hva Susanne og jeg driver med. Nå har jeg laget en fotobok til hver av dem i gave, og jeg gleder meg sånn til å gi dem gavene!

Fotobok 28×21 cm

Metoden er ganske enkel, og det tok ikke veldig lang tid å lage boken. Det første jeg gjorde, var å laste ned minnebank-appen på mobil og mac. Her laster man enkelt opp bildene, og de blir lagret på et trygt sted. Last ned appen her.

Deretter lastet jeg ned Fotoknudsen sin egen app hvor jeg kunne sette i gang og designe boken slik som jeg ville. Her går det også an å velge mellom andre produkter. Når du lager fotoboken bruker minnebanken som kilde til å hente inn bilder til fotoboken.

Temaet på boken min ble grønne reisemål, da spesielt mormor er veldig glad i å reise. Kanskje hun til og med blir inspirert til å reise litt grønnere neste gang. Det tok meg noen timer å lage fotoboken, og det er veldig enkelt å forstå appen. Du kan velge forskjellige rammer og tekst til hvert bilde, og du kan ha så mange sider du vil i boken.

Vi er så heldige å få lov til å gi ut en rabattkode som gir dere 40% rabatt fra fotoknudsen.no i perioden 19.08-29.08.2018. Kanskje du har noen du vil glede, eller bare bevare minnene fra i sommer i en bok. Følg med på vår instagram denne uken hvor vi viser dere hvordan vi laget boken og mer av resultatet!

Rabattkode for å få 40% rabatt: RADICAL

Last ned minnebank appen her. 

Last ned fotoknudsen appen her.

Rabattkode for å få 40% rabatt: RADICAL