Slik kan du enkelt piffe opp sommerhatten!

 

Denne sommeren har jeg brukt masse forskjellige hatter. Det beskytter for solen, forhindrer for mange solstråler i ansiktet og tar vare på håret i sommervarmen.

Jeg begynner å få en fin samling av forskjellige hatter. De fleste kjøpt på franske markeder for noen euro, noen fra H&M og et par kvalitetshatter. Jeg er like glad i de alle sammen, og de fleste bor i Frankrike.

I år fant jeg ut at jeg ville piffe opp noen hatter. En pyntet jeg med en fin brosje, en annen brukte jeg et fargerikt hårbånd rundt og den tredje ble pyntet med et bånd. Jeg sydde små sting for hånd, og i tillegg brukte jeg to bånd som henger ned på hver side. På den måten kan hatten knytes rundt halsen, og henges bak på ryggen så slipper man å være redd for at den blir flat eller mister formen.

Her er det bare fantasien som setter en stopper! Jeg synes rett og slett det er gøy å sette sitt personlige preg på enkle stråhatter. Et lite tips i sommervarmen!