Tilbake til hverdagen: deilige ansiktsmasker!

 

Det er lett å glemme at huden blir vel så tørr på sommeren som på vinteren. Sol og stråling kan lett sette spor, og jeg er flink til å tilføre huden mye fukt på sommerehalvåret. Jeg har lagt min elsk på disse maskene fra Rituals.

Jeg har lenge vært veldig glad i Rituals sine produkter. Både duftlys, såpene og duftepinnene har jeg rundt omkring i hjemmet. De holder lenge, dufter godt i tillegg til at prisene er veldig bra. Jeg har en Rituals butikk på mitt nærmeste kjøpesenter, og jeg drar nesten alltid hit når jeg skal ha en vertinnegave.

Når vi først er inne på Rituals sine produkter. Om du ikke har testet ut dusjfoamen deres anbefaler jeg å teste den ut. Den er helt fantastisk! Her i hjemmet har vi blitt helt avhengige av den -både store og små.

Det var da jeg var på jakt etter en vertinnegave før sommeren at jeg kom over disse ansiktsmaskene. De er både nydelige innpakket og ikke avskrekkende i pris. Jeg elsker at selve krukken er laget i marmor, og at innpakningen er delikat og ser eksklusiv ut.

Huden får masse fukt, føltes ikke fet og blir veldig myk. Jeg har funnet en ny favoritt!

Produktene er kjøpt på Rituals sin consept store.