Mandag på ekte!

 

Ja, det er nettopp det jeg følte da jeg våknet på mandag, at det var mandag, virkelig på ekte mandag. Høsten kom som en bølge over meg, og det er forsåvidt helt ok merker jeg!

Litt back on track i hodet og klar for å ta høsten med storm, hva det enn betyr! Jeg gleder meg også til å sette igang kroppen ordentlig på trening og mat i de neste ukene. Merker given etter å prøve nye oppskrifter som får kroppen til å bli litt mer glad i meg enn den er nå etter en lang sommer med mye is og ko! Dette skal bli bra! Lenge lever hverdagen.

Fant denne jeansen på Bik Bok forrige uke da jeg skulle på Bik Bok awards, og jeg ELSKER den. Beina er så vide at jeg kan gjemme diverse inn under de, og de er også altfor lange for mine noe korte bein, men fortsatt – kuleste jeansen jeg har funnet på svært lenge! Perfekt med digg strikk nå fremover, eller på fest med høye boots og kule topper. Love it!

Jeans; Bik Bok – Veske; Chanel – Jakke; Nelly