Sekker til barnehagestart!

 

De søteste sekkene til barna snublet jeg over på Instagram. Det er morsomt hvordan Instagram mer og mer blir benyttet som en søkemotor. Eller som inspirasjon. Jeg klarte ikke å dy meg, og jeg ble nødt til å klikke hjem en til liten og en til stor. De er både praktiske og funksjonelle. Sist men ikke minst så er de supersøte!

Jeg elsker kaninører, og det gjerne på alt. Jeg skulle helst kledd 5-åringen i hettegenser med ører på til hun blir 10 år, men da tror jeg hun hadde satt seg på bakbeina. Heldigvis har jeg fortsatt en 2-åring som bryr seg lite om hva han har på seg. Kaninører lenge leve!

Heldigvis ble det stor ståhei da jeg mottok sekkene i posten. 5-åringen jublet høyt (og jeg jublet innvendig. Mamma hadde truffet blinkskudd. Endelig!).

Både liten og stor reiste med hver sin sekk da vi dro til Frankrike. Jeg pakket leker, niste og et lite sukkersjokk til hver.

Sekkene er perfekte på reisefot da de kan åpnes både på toppen, og på innsiden. De er akkurat passe størrelse, og er lette på.

//sekkene bestilte jeg på Fløyelshop.no